Генерал-лейтенант Скіпальський закликав любомльчан підтримати на місцевих виборах кандидатів від партії «Сила і честь»

23 Жовтня 2020, 11:00
5551

Олександр Скіпальський, генерал-лейтенант, Почесний голова Волинського Братства публічно звернувся до волинян напередодні місцевих виборів, що відбудуться 25 жовтня.

Він висловив слова підтримки кандидату на посаду Любомльського міського голови Олександрові Дзядуку та кандидату у депутати Волинської обласної ради Володимиру Дибелю.

Текст публічного звернення Олександра Скіпальського подаємо без змін:

«Звертаюся  до земляків волинян як до виборців. Через декілька днів ви будете обирати депутатів та голів своїх місцевих громад, Закликаю підійти до прийняття рішення, щодо вибору партії і свого кандидата, з державотворчих позицій з відчуттям відповідальності за долю свого майбутнього і своїх дітей та онуків.

Читайте також: «Любомльська ОТГ могла б бути потужною громадою», – директор Любомльського ринку

Вже 20 років ми ходимо голосувати під впливом психологічного тиску від тих, хто шляхом обману, підкупу, лукавства отримує ваш голос, як правило, для грабунку молодої, нестабільної України.  Від цих багаторазових помилок, зроблених  нами, в Україні запанував мафіозно-олігархічний клан, зміцніла ненависть і недовіра серед простих громадян.  Маючи досвід людини, яка вже 30 років бореться за національні інтереси на різних етапах і різних посадах, закликаю вас вибирати розумом і вірою. Лише ті, хто своїм розумом і правдою добився успіху в житті, матиме успіх і в будівництві України.

Читайте також: «Я готовий взяти на себе відповідальність за розвиток Любомльської громади», – Олександр Дзядук

Як розрізнити чесного кандидата? Треба звертати увагу на минуле. І тільки на факти. Людина змінюється дуже рідко,  під впливом надзвичайних обставин. І то ситуативно, ненадовго. Якщо ж вона протягом 10-15 років турбувалася лише про себе, попри проблеми людей, то таку людину видно. Але українці чомусь звикли таких обирати. Це в нас якийсь генетичний збій.  Наш шляхетний земляк В. Липинський казав, і після нього багато розумних людей писали: ми не мали багатьох складових власної держави, тому й розвинувся такий генотип. Владу ми не визнаємо, не любимо, бо вона завжди була не наша. А політиків, які народжувалися на нашій землі, або  нищили, або вони працювали на іншу державу. І отак ми ходимо в темряві. В цілому, це – трагедія для української нації. Ми запізнилися на формуванні нації на 150-200 років, але треба тягнути далі. 

Читайте також: Інфраструктура, доступні медичні послуги і добробут громад: над чим працюватиме кандидат в депутати облради Володимир Дибель

Я особисто голосуватиму у столиці за Ігоря Смешка і його партію СИЛА І ЧЕСТЬ. Знаю його особисто, на сьогодні він найбільш  досвідчений, розумний і потрібний нам з вами і Україні! Переконаний, що і на Волині партію СИЛА І ЧЕСТЬ представляють лише чесні і порядні люди. Їх ніхто не примушував йти у політику, вони нічого нікому не винні. Вони йдуть боротися за владу за покликом серця, вони йдуть будувати Україну як європейську державу.

Закликаю вас, нащадків славного князя Данила Галицького, прийти на виборчі дільниці і проголосувати за партію СИЛА І ЧЕСТЬ, на чолі з лідером Ігорем Смешком, а також за кращих її представників на Волині – Володимира Дибеля, який балотується в окрузі №6 у Любомльському, Шацькому, Ратнівському та Старовижівському районах, підтримати Олександра Дзядука на пост голови Любомльської ОТГ та інших шановних волинян.

Читайте такожВибори, децентралізація та громада: любомльський стоматолог розповів, чому йде у депутати

Партія СИЛА І ЧЕСТЬ підтримує справжніх державників, які професійно дбають за Волинь!

Бажаю всім щасливої долі та перемоги!     

З повагою Почесний Голова Волинського Братства, генерал-лейтенант Олександр Скіпальський»      

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024