На Любомльщині кандидати від «Сили і честі» отримали виборчі посвідчення

02 Жовтня 2020, 10:21
5295

Шестеро кандидатів від політичної партії Ігоря Смешка «Сила і честь», які балотуються на виборах до органів місцевого самоврядування, отримали виборчі посвідчення.

Так, посвідчення кандидата в депутати до Волинської обласної ради отримав у Волинській обласній територіальній виборчій комісії генеральний директор КНП «Любомльське ТМО Любомльської районної ради» Володимир Дибель.

Потужну команду політична партія «Сила і честь» представила на вибори до Любомльської ОТГ. Так, кандидатом на посаду голови громади висунули Олександра Дзядука, котрий своє посвідчення кандидата отримав у Любомльській територіальній виборчій комісії, а ще четверо – посвідчення кандидатів у депутати до Любомльської ОТГ.

Так, в депутати будуть балотуватися троє лікарів, які працюють у КНП «Любомльське ТМО Любомльської районної ради»: медична директорка Наталія Ліщук, завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Олександр Згоранець, завідувач хірургічним відділенням Олександр Дець. Усі вони – достойні кандидати, котрі будуть відстоювати інтереси жителів своїх округів у Любомльській ОТГ. Також в депутати до Любомльської ОТГ від партії «Сила і честь» йде не менш достойна людина, директор ТОВ «Любомль-ринок» Микола Троць.

Ми віримо, що разом ми – сила!

Читайте також: Партія «Сила і честь» визначилася із кандидатами у депутати на Волині

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024