Партія «Сила і честь» визначилася із кандидатами у депутати на Волині

26 Вересня 2020, 12:12
Кандидати в депутати до Волинської обласної ради 5164
Кандидати в депутати до Волинської обласної ради

Відбулася конференція Волинської обласної організації політичної партії «Сила і честь», де висунули кандидатів до місцевих, районних та Волинської обласної рад.

Ситуація дійшла до краю: Україна у небезпеці

Волинська область розділена на вісім багатомандатних округів, в яких партія «Сила і честь» буде представлена досить потужно, адже це реально та сила, яка найбільше розуміє усі загрози для України.

Політика партії базується на принципах консервативної демократії, а отже на перегляді тих пріоритетів, які в останні роки практично довели Україну до колапсу. Ми бачимо, що потенційно надпотужна держава не в змозі уже приймати рішення самостійно без втручання зовнішніх фінансових структур.

Надзвичайно гостро на порядок денний вийшли економічні, соціальні, екологічні, демографічні проблеми. Корупція, кумівство, розкрадання бюджетних коштів стало звичним явищем у владі, з яким постійно оголошують боротьбу ті, хто ці ганебні явища породив, хто нехтує усіма законами й моральними принципами, щораз впроваджуючи нові схеми для злочинних дій. А інтереси звичайної людини, простого українця, відійшли на задній план.

Держава сильна тоді, коли сильний середній клас з високим рівнем достатку. На даний час лише декілька сімей володіють національним багатством і під їхнім контролем відбувається його розподіл, зрозуміло, не на користь народу.

Держава самодостатня тоді, коли місцеві громади вирішують як правильно розпорядитися фінансами, а не виконують розпорядження центру, мотивовані політичними цілями й збагаченням провладних структур. Україна нарешті повинна позбутися партійно-кланових впливів і головне слово має бути за професіоналами-державниками.

Ситуація дійшла до краю: практично жоден громадянин не почувається тут безпечно. У небезпеці й сама Україна.

В той час, коли держава має гарантувати забезпечену старість, гідне медичне обслуговування, соціальне забезпечення непрацездатних громадян, матерів, що доглядають дітей, гідні житлові умови, ми бачимо, як усі ці засади зруйновані та руйнуються далі. Бачимо як щораз більше молодих людей покидають країну. І все тому, що громадяни позбавлені права оголосити імпічмент недієздатному президенту, відкликати депутатів, покарати реальних злочинців у владі. Уже відверто нехтується Конституція!

Україна має усі енергетично-сировинні ресурси, аби стати економічно сильною та незалежною державою. А для цього потрібна нова принципова політика, акцент якої має спрямовуватися на розвиток малого та середнього бізнесу. Негайно мають бути прибрані усі корупційні складові у тарифах на житлово-комунальні послуги й електроенергію.

Допоки олігархи відправлятимуть своїх слуг до парламенту, доти закони захищатимуть їхні інтереси. Допоки влада підтримуватиме виведення капіталу з України за офшорними схемами й тіньову економіку, доти будемо сидіти на кредитній голці, яка зруйнує нашу державність.

Рейдерство стало звичним ганебним явищем, що неприпустимо для цивілізованого світу, тому що нехтуються усі закони.

Особливо виважений підхід потребує законодавство про ринок землі, аби селяни не залишилися біля розбитого корита, а Україна – без села. Енергетична незалежність України – головна складова нашої незалежності, яку треба розвивати на базі модернізованої ядерної енергетики безпечного типу, відновлюваних та екологічно чистих джерел, створенні прозорого ринку видобутку, транспортування та реалізації нафти і газу.

Виходячи з сьогоднішніх реалій, особливо потребують суттєвих реформ Збройні Сили із нарощуванням бойових та оперативних можливостей, створення гідного життя для військовослужбовців.

Наші кандидати – це люди, які готові змінити Україну

Україна – це не влада на Печерських пагорбах. Україна – це кожне село і місто. Тому так важливо обрати на місцях тих, хто відстоюватиме пріоритети кожного громадянина нашої держави. Партія «Сила і честь» опирається саме на людей, які справді хочуть змін, кому несила спостерігати, як знищується не лише наша незалежність, а й сама держава. До Волинської обласної ради від округу №6 балотується п'ять кандидатів:

Володимир Дибельгенеральний директор КНП «Любомльське ТМО Любомльської районної ради»

Володимир Дибель
Володимир Дибель

Віктор Галан-Влащук начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт»

Лариса Цепух – ексголова Ратнівської райдержадміністрації, активістка Майдану

Олександр Бебко – ексначальник управління фінансів Шацької райдержадміністрації та ексголова Пульмівської сільської ради

Надія Боровська – спортсменка, член збірної команди України з легкої атлетики, учасниця олімпійських ігор

Відправляючи представників від нашої партії до місцевих та обласних рад, ми покладаємося на їхню совість та свідомість, для кого Бог, Україна, Свобода, Сім’я – найвищі духовні цінності;  культура, наука, земля, власність – одвічні морально-етичні норми; соціальна справедливість, законність, армія – пріоритети для забезпечення достойного життя українських громадян.

Ми є свідомими консервативними демократами, тому неухильне дотримання Конституції і законності – це і є та сила й честь як кожного з нас, так і кожного свідомого українця.

Коментарі
06 Жовтня 2020, 02:14
Опа і тут ригі
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024