У Любомлі привітатили волонтерів, військовослужбовців та працівників місцевого самоврядування

06 Грудня 2019, 13:23
У Любомлі відбулися урочистості з нагоди трьох свят 1780
У Любомлі відбулися урочистості з нагоди трьох свят

У Любомльському міському будинку культури відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня волонтера, Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування.

Урочистості відбулися у п’ятницю, 6 грудня.

В залі були присутні представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, керівники підприємств та установ Любомльщини. Також були на святі представники збройних формувань, громадськість міста та району.

Вітали причетних до свята міський голова Роман Ющук, заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук, голова райради Микола Сушик, депутат Волинської обласної ради Володимир Дибель, керівник Любомльської служби зайнятості Юрій Ліпич, волонтер Андрій Демянчук.


Нагородили кілька десятків представників різних галузей та професій, вплив яких на життя громади та держави загалом є дуже великим.

Також пригадали жителів та вихідців з Любомльщини, які віддали своє життя за Україну у війні на сході нашої держави. Пам'ять про героїв вшанували хвилиною мовчання.

Після урочистої частини на сцені виступили учасники художньої самодіяльності, учні шкіл Любомля та громади, працівники будинку культури.

Читайте також: Рівненська ОТГ: розпочались заходи до Дня місцевого самоврядування













1

1






1











 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024