Рівненська ОТГ: розпочались заходи до Дня місцевого самоврядування

02 Грудня 2019, 16:26
У Рівненській ОТГ - заходи до Дня самоврядування 2318
У Рівненській ОТГ - заходи до Дня самоврядування

В Гущанському будинку культури зустрілись колишні голови та секретарі сільських рад, щоб поділитись спогадами і просто поспілкуватись.

Заходи до Дня місцевого самоврядування в Рівненській ОТГ розпочались вже 1 грудня. Про це повідомляють на сайті Рівненської громади. 

Концертні номери та цікаву програму підготували працівники КЗ «Центр КДСТ», а з вітальним словом та словами вдячності за вагомий внесок  кожного з присутніх у соціально-економічний розвиток своїх сільських рад виступили сільський голова Володимир Крижук та заступник Олена Пасаман.

Виконуючі обов'язків старост поділились планами щодо перспектив розвитку кожного старостинського округу і громади в цілому. Присутні згадали і районних керівників, які сьогодні на заслуженому відпочинку або працюють в інших сферах. 

«У невимушеній, щирій атмосфері промайнуло кілька годин заходу, а присутні зворушливо і щиро дякували за свято, яке варте того, щоб стати традиційним. Адже головна цінність – люди, які живуть поруч, які переймались у свій час тими ж проблемами, що і ми сьогодні, і хоча вони тепер не при владі, продовжують хвилюватись за долю нашої Рівненської громади і перспективи її розвитку», – йдеться в дописі.

Читайте також: Жителі Рівненської ОТГ отримають матеріальну допомогу

У Гороховищі відбувся семінар-практикум для освітянських керівників

Рівненська ОТГ: відбувся вокальний конкурс «Голос громади»






Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром