Українські традиції та довіра до клієнта: в чому успіх виробників напівфабрикатів у Любомлі

17 Лютого 2020, 13:34
Напівфабрикати виробляють у Любомлі 6354
Напівфабрикати виробляють у Любомлі

Темп життя чи не кожної сучасної людини в теперішньому світі настільки швидкий, що не всі можуть витратити багато часу на приготування їжі. Проте це зовсім не означає, що сім’я залишиться голодна, адже напівфабрикати майстерні домашніх страв «Еники-Вареники» приготувати можна за лічені хвилини.

Для багатьох краще витратити дорогоцінний час не на приготування їжі, стоявши годинами за плитою, а на сім’ю та близьких.

Не дивлячись на те, що «Еники-Вареники» у Любомлі по вулиці Незалежності, 22 (приміщення «Club Pub») відкрилися не так давно, за цей час значно збільшився асортимент продукції. І часто-густо до цього спонукають самі клієнти, які підказують та говорять, що б вони хотіли тут придбати і спробувати щось нове. Адміністрація закладу до думки клієнтів прислухається, і нова продукція користується попитом.

1

Кухня виключно українська. Більше того – тут намагаються відродити старовинні українські рецепти, які вже не використовують господині на кухні в теперішньому житті. Вся продукція тут виробляється з найякісніших продуктів, адже тут якість стоїть на першому місці.

Асортимент на сьогодні досить великий: пельмені та вареники з різними начинками, млинці, зрази, голубці, чебуреки, ковбаски, тефтелі, бендерики, хенкалі, котлети та багато іншого. Готують тут напівфабрикати з різного м’яса, навіть з баранини. Тому вибір, без перебільшень, на будь-який смак.

Хочете десертів? Тут їх теж чимало: це і млинці з сиром, смачні сирники, млинці з маком та вишнею, вареники з вишнею, нещодавно стали ліпити шоколадні вареники з солодким сиром.

Виробники роблять ставку на домашню рецептуру, і, без сумніву, з цим не помилилися, адже клієнти люблять, аби було смачно, швидко та по простому – все як вдома.

Завдяки шоковій (миттєвій) заморозці вдається зберегти смак продукції, її структуру та колір.

Фішкою закладу є те, що цех, де виробляють напівфабрикати, розташований поруч із залом для продажу, за прозорим склом. Кожен, хто приходить купити смачненького, бачить процес виробництва на власні очі. Це ще один доказ того, що все тут на найвищому рівні, приховувати від клієнтів нічого.

В цеху працюють в дві зміни. Про «залежану» продукцію тут не знають. На початках, відразу після відкриття закладу, працівники не встигали ліпити вареники й пельмені, часто клієнти стояли й чекали, доки їм пофасують замовлення. З часом виробництво налагодили й тепер таких незручностей вже не виникає.



Майстерня домашніх страв «Еники-Вареники» хоч і нещодавно розпочала своє існування, проте вже активно розвивається. Вже на Волині за цей час вдалося відкрити магазини у місті Володимир-Волинський по вулиці Ковельській, 253 (магазин «Наш край»). А ще у середу, 19 лютого, фірмовий магазин напівфабрикатів відкриють у Ківерцях по вулиці Соборності, 17.

Якщо ви ще не були в «Ениках-Варениках», то обов’язково завітайте, адже тут найсмачніша продукція яка стане до вподоби усім за вашим столом.




1
















1

 

Коментарі
01 Травня 2020, 01:56
Все розумію.якість .ручна робота.Але дороговато як для району---не всі митники-погранці-служащі.Народ хоче добре і дешевше.Або самі ліпимо або на крайняк ..ЕРМОЛІНО.. Бажаємо процвітати.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром