Школяр з Любомля виспівав срібло на Міжнародному фестивалі

02 Серпня 2018, 14:32
Андрій Ковальський 3388
Андрій Ковальський

Учень ЗОШ №3, вихованець Будинку школяра Андрій Ковальський, здобув ІІ місце на XII Міжнародному благодійному фестивалі дитячої творчості «Назустріч мрії».

«На фестиваль я потрапив за результатами попереднього відбору: ми відсилали відео з конкурсними номерами. Готувався в Будинку школяра. Поїздка була затратна, тому фінансово підтримала Любомльська районна парторганізація ВО «Батьківщина», — розпочинає розповідь Андрій. — Уже четвертий рік поспіль беру участь у цьому фестивалі. Вперше спробував свої сили на конкурсі в Києві, але, на жаль, призового місця не здобув. Наступного року таки став переможцем, ще й виступив із гуртом «Клей Угрюмого». До речі, з хлопцями ми постійно зустрічаємося на фесті. Вони завжди бажають удачі та перед конкурсом мене підтримують. Минулого літа фестиваль відбувався в Болгарії, а цьогоріч — в Одесі».

Оригінальною подачею та професійним виконанням пісні із конкурсу Євробачення-2018 «Nobody but you» Андрій Ковальський виборов почесне II місце в категорії «Вокал». Ще й на гала-концерті співав із Тіною Кароль.

«Я старанно й наполегливо йшов до перемоги і був надзвичайно щасливим, коли досягнув своєї мети. Окрім цінних подарунків, виграв путівку до Китаю. Туди ми їдемо не тільки як туристи, а й як представники своєї культури».

Цього року конкурс проходив у рамках творчого табору «GALAXY CAMP» на березі Чорного моря. Спочатку були репетиції, потім конкурс і підготовка до гала-концерту, який відбувався в Одесі на морвокзалі, де Андрій виконував конкурсну пісню.

3
Андрій Ковальський
Андрій Ковальський

«Хвилювався страшенно, адже цей день був важливим для мене. Напередодні почало боліти горло — я захворів. Підбираючи образ для виступу, звичайно, радився з директоркою Будинку школяра Світланою Василівною Шваліковською, — пригадує хлопець. — Дуже вразив табір, схожий на космічний простір із різними планетами, на яких діти об’єднувались у групи й працювали над створенням цікавих проектів. Програма була дуже насичена. Коли приїхали, нас відразу розділили на шість планет: дитячу, спорту, дизайну, музики, театру й блогерства. У перші дні проходила інтенсивна підготовка до гала-концерту, а пізніше ми мали змогу відпочивати й готуватися до закриття табору. Потім відбувся парад планет, на кожній із них демонстрували свої таланти.

Табір був мистецьким, ми відчували повну свободу творчості, адже мали чудових наставників-професіоналів своєї справи. На нашій планеті музики, на яку я потрапив, створювали справжні шедеври, — з захватом розповідає Андрій. — А ще в нас проходив конкурс краси та таланту Міс та Містер Galaxy Camp, у якому я переміг та отримав путівку вихідного дня на двох до Києва».

2
Андрій Ковальський - Містер Galaxy Camp
Андрій Ковальський - Містер Galaxy Camp

2

3

Молодого перспективного хлопця завжди підтримують сім’я, друзі, товариші, з якими знайомиться на фестивалі.

«Я щиро вдячний Світлані Василівні, яка завжди дає слушні поради. Вона не просто хороший керівник, а й людина, яка готова прийти на допомогу не лише мені», — підсумував розмову хлопець.

«Наш заклад пишається своїми талановитими вихованцями, які беруть участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Одним із них є Андрій Ковальський. Завдяки своїй працьовитості та цілеспрямованості він досягнув гарних результатів. Талановита дитина — талановита у всьому», — прокоментувала перемогу Андрія Світлана Шваліковська.













2

2





Анна СКЛЯНЧУК, учениця ЗОШ №2 м. Любомля

Коментарі
03 Серпня 2018, 02:43
Перемога на такому рівні - це здорово! Молодець!!! Хай щастить в подальшому!
10 Серпня 2018, 16:44
А на весіллі можеш...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39