Жителі Штуня продовжують відстоювати честь свого сільського голови

08 Травня 2017, 19:55
5661

Селяни категорично незгідні з написаним у районній газеті «Наше життя» та Інтернеті. Свою прихильність Олександру Зінчуку вони показали на виборах, віддавши за нього 266 голосів із 308 (7 бюлетенів були недійсні).

«Минули вибори до Вишнівської ОТГ і було обрано очільника громади, який, сподіваємося, гідно представлятиме інтереси жителів сіл на всіх рівнях. Вони залишили не тільки хороший спогад, але й неприємний осад.

Ми, жителі села, вважаємо, що зовсім невипадково в останні дні перед виборами наша сільська рада стала відомою на всю Волинь.

У газетах «Волинські новини», «Наше життя» та в Інтернеті було опубліковано статті, які не те що оговорюють голову села Штунь, але й у нехорошому світлі вимальовують наш населений пункт.

Читайте також: «Непрості будні Штунської громади»;

«Жителі Штуня обурені замовленими звинуваченнями на адресу сільського голови».

Олександр Анатолійович займає посаду голови сільської ради всього півтори року. З перших днів роботи він у роз’їздах, як не в районі, то в області.

Адмінбудинок справді у плачевному стані, але треба зазначити, що у такому вигляді він отримав його у спадок від минулих голів.

Наш очільник села оббиває пороги всіх інстанцій, щоб знайти хто б допоміг у вирішенні цього питання. І слід сказати, що не безрезультатно, так як було розроблено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію будівлі Будинку культури у селі Штунь під амбулаторію загальної практики сімейної медицини, дошкільний навчальний заклад, бібліотеку, будинок культури та адмінприміщення.


Чому ви, народні обранці, не навідувалися сюди раніше і не зарадили хоча б чимось?

За його головування частково вирішилося питання з ремонту доріг. Чомусь наші районні депутати не побачили покладені 800 метрів асфальту по головній дорозі села, де нарешті можна їхати не тільки вдень, а й вночі не боячись, що розіб’єш лоб. Також ремонтували дорогу між селами Штунь та Замлиння. Неодноразово проводилося грейдерування шляхів на території сільради.

«В цієї людини немає задатків господаря, причому, щонайменших. Приїдьте − переконаєтеся», − це ще один «залізний» аргумент авторів статті у «Нашому житті». Отож бо й воно, що якби ці люди, які писали, приїхали і подивилися, то в них рука не піднялася б писати таку нісенітницю про людину, яка сама без допомоги будбригади, (хоча тому, хто не знає це уявити важко) побудувала власний дім і облагородила територію навколо нього.


А відносно кладовища, взагалі окрема історія. Чому ж ви, народні обранці, навідалися в село перед Проводами, коли саме кипіла робота і ще не все було доведено до кінця. Якщо ви так вболіваєте за наше село, то треба було навідатися у Хомину неділю і побачити результати зробленого.

Виявляється, що біля дитячого садка в нас потопають в багнюці діти. Наведіть, будь ласка, хоча б один доказ вами сказаного, бо за нашої пам’яті таких випадків не було.


Не знаємо чому для пана Троця і пана Маліновського недавно зроблений місток став хитким, але ніхто більше цього не помітив.


І насправді викопаний не вчора, а торік рів і врятував від багнюки доріжку до дитсадка. А звинувачувати голову в тому, що вода у рові каламутна взагалі смішно.


Яка тільки уява у наших народних обранців, аби писати, що в дитсадку вихованців годують супом із тирсою? Цього не знали ні діти, ні батьки. І чому досі цього не знало райво, на балансі якого знаходиться дошкільний заклад?

Електричної плитки теж пан Маліновський чомусь не побачив. Шкода, що народні обранці побачили лише вставлені вікна і не помітили, що дах будівлі перекритий.

Проблем багато, бо якби їх не було, то не запрошував би Олександр Зінчук голову Волинської ОДА Володимира Гунчика до нашого дитсадка і не просив би допомоги.

Залишається здогадуватися, чому такі розбіжності у двох газетах про стан спортивного залу у школі. Потрібно було спочатку визначитися чи він один із кращих у районі, чи потребує ремонту.

До речі, минулого року голова вперше вручив грошову винагороду учням, які успішно закінчили навчальний рік, за що діти були вдячні.

Народні обранці стверджують, що звіту в голови немає. Це справжня нісенітниця. Де тоді були присутні жителі села, а також представники різних рівнів влади як не на зборах селян, де Олександр Зінчук звітував про свою роботу і кожну використану копійку? Крім того, один із представників назвав звіт одним із кращих у районі.

У статті у газеті «Наше життя» з’являється загадкова «пані Марія». Хто це? У неї немає прізвища чи, можливо, вона приїхала перший раз у село, а ви одразу її в газету? Жителі Замлиння теж у здогадках, хто б це міг бути.

До речі, якби ви, шановні депутати, були присутні на зборах селян, то знали б, що не розглядалося питання ні про яку гілляку з тополі. Це можемо підтвердити аудіозаписом. Можливо, люди зверталися, але не на зборах селян. Тож як можна писати про те, чого не знаєте?

Наша порада вам, народні обранці, як маєте обливати брудом невинну людину – займайтеся краще своїми справами, бо їх у вас непочатий край!»

Небайдужі жителі села Штунь

Коментарі
09 Травня 2017, 00:45
Ви, що геть з дуба впали? Та якщо судити по цих фотках то село справді скидається на болото! Жах! Невже ви цього не бачите? А чого той садочок ззовні такий сірий? Невже важко помалювати його в якийсь яскравий колір? Які чагарники... що то за рів такий не розчищений... Геть не привабливе село! А ви й далі захищайтесь за голову. Вся причина в тому, що ви не бачили кращого...
09 Травня 2017, 00:52
<p>Шановний, ці фото показують те, що за півтора року нереально при бюджеті менше ніж півмільйона гривень, зробити з села картинку. Самі знаєте, що при нашій паперовій бюрократії лише на проектну-кошторисну документацію треба чималеньку суму. А Олександр Зінчук, як міг, так і латав найнагальніші дірки, які його попередники і не думали затуляти. Дайте йому на рік 10 мільйонів гривень, як у Вишнівського було, то він і садочок помалював би у яскравий колір, і територію біля нього із сучасним майданчиком встановив би. Усі герої і молодці, коли мають з десяток лимончиків гривень. Давайте оцінювати ситуацію об"єктивно.</p>
09 Травня 2017, 01:06
Люди схаменіться! Як так можна! Вам хотіли допомогти, а ви обливаєте брудом!
09 Травня 2017, 01:27
а хто і кому тут хоче допомогти? і що означає "свою прихиліть Олександру Зінчуку"? на початку статті?
09 Травня 2017, 01:29
а головне - чим допомогти??
09 Травня 2017, 01:38
«..У газетах «Волинські новини», «Наше життя» та в Інтернеті було опубліковано статті, які не те що оговорюють голову села Штунь, але й у нехорошому світлі вимальовують наш населений пункт…». От щодо «в Інтернеті», то варто було б назвати і «Район Любомль», який теж поширював інформацію «Волинських новин». Не розумію: це що — роздвоєння особистості, шизофренія чи просто у когось криза жанру, й інших тем для висвітлення не лишилося?
09 Травня 2017, 01:48
До речі, а копії листа з підписами небайдужих жителів знову чекати на третій день?
09 Травня 2017, 01:49
ага)
09 Травня 2017, 02:51
Слухайте то ж майданчик у Вашому селі є прекрасний, дитячий - Гузь побудував по цілому округу)
09 Травня 2017, 10:15
"Гузь побудував по цілому округу" - за бюджетні кошти , а точніше, за податки , які плачу я, мої односельці знайомі, за суму біля 80-и тисяч гривень потрачений на один майданчик МИ Б ПОБУДУВАЛИ ЧОТИРИ !!!
09 Травня 2017, 14:53
Можливо Олександр Анатолійович і хороша людина,але не треба було йому під вплив інших людей іти!
09 Травня 2017, 15:05
Підтримую Агов,для того,щоб почистити територію біля садочка,і рови від чагарників,багато розуму не треба,зробити толоку в садочку і все окей! А тих хто жалівся на Вишнівські могілки в попередній статті скажу, що депутати на чолі з головою,три дні прибирали територію могілок від сміття,починаючи з четрверга,закінчуючи суботою,але вони не винні,що люди не всі в спромозі приїхати до провід і поприбирати раніше,щоб не було сміття! І в Вишнівській сільській раді не було 10мільйонів минулого року,тому не потрібно лишнього говорити, і ця сільська рада є взірцевим прикладом того<br/>,що завжди своїм сусідам надавала субвенцію, в тому числі і Штуневі! І досить уже про статю ту говорити,просто людям відкрили очі. Я звичайно вибачаюсь, але О. А. ще далеко до В.С.!
09 Травня 2017, 15:38
Шановні, якщо дивитись на фото Штунського садочка і порівняти його з Вишнівським клубом то ми, штунці, багаті люди.Вам би нашого садочка на клуб. І відносно цвинтаря, а наш голова хіба винен, що люди насмітили вже після того як прибрали все сміття. Наш голова так швидко шапку не міняє, як ваш.
09 Травня 2017, 15:39
З огляду на підвищений інтерес до теми у мене є два варіанти:<br/>а) сайту &quot;Район Любомль&quot; перейменуватися в &quot;Район Штунь&quot;<br/>б) утворити сайт &quot;Район Штунь&quot;
09 Травня 2017, 15:46
Я не зрозуміла,чим Вам не подобається Вишнівський клуб!? І до чого тут шапка,те що він пішов в Партію УКРОП нічого поганого в тому не має,якби ви трошки більше знали,то б ви такого не писали! І взагалі в мене складається така думка,що оці дві статті замовні, і замовні тими людьми,які протягували Зінчука і проплачували голоси!))))
09 Травня 2017, 15:49
Люди, схаменіться, у нас уже ОТГ і голова Сущик,що Вам не подобається? Чи Штунці хочуть,лишитись з такою інфраструктурою, як на сьогоднішній день?)))))
09 Травня 2017, 15:52
Скажіть,то у Вишневі всі встигли поприбирати кладовище до провід.а у Штуні всі встигли?Вчора була біля Вишнівського кладовища і там повно сміття.Але це одинакова проблема для всіх населенних пунктів.Тай інших проблем існує багато як у Штуні,так і в Вишневі.Невже виборчі перегони е могли б обійтися без бруду?До речі,коли питали у штунців про пана Сущика,то чомусь ніхто з них не сказав чогось неприйнятного,брудного,негативного.А чому ж тоді розпустили стільки пліток про пана Зінчука?Про кожну людину варто судити по її справах.А ось тих гарних справ на рахунку у Зінчука ой як багато.Бували у селі два роки тому і бачили масу проблем.А на сьогоднішній день побачили дуже багато позитивних змін(очищений ставок у центрі села,місток новий біля дитячого садка,ці ж 800 метрів дороги,майданчик дитячий і тд.)До речі,поки Зінчук не подавав свою кандитатуру,то у районі Сущик казав про Зінчука,що дуже перспективний і господарського хисту в нього досить.Тай напевно він і зараз так думає.А щоб громада була сильною,їй необхідні такі керівникиі як Сущик,і як Зінчук.
09 Травня 2017, 22:17
Хочете знати хто така Марія Костюк? Та це ж двоюрідна сестра Андрія Задорожного, який написав брудну статтю.А хто такий Андрій Задорожний? запитайте у Боярчука.
10 Травня 2017, 01:09
Вишнівці, клуб у вас дійсно хатина не краща за наш дитсадок! Думаєте, що для інших сіл надалі будуть гроші? Мабуть, навряд чи! Найголовніше, судячи з програми Сущика, зробити освітлення в Коцюрах і зробити ще кілька майданчиків у Вишневі, бо ж одного мало. І статті не заказні, заїдьте в село і спитайте у людей. Переконаєтеся, що їх обурення справжнє.
10 Травня 2017, 01:27
Я тепер зрозуміла,що тут люди пишуть, які толком то в Вишневі і не були, і програми Сущика теж не чули! Бо якби були,то б знали,що в середині клубу зроблено ремонт,а те що він не двоповерховий,то тут нічого страшного, у нас в клубі нова підлога,стіни теж по новому оббиті євро вагонкою, і проектор є,завдяки якому діти переглядають мультфільми! І біля клубу у нас чисто і акуратно. А також завідуюча клубом завжди на робочому місці, тому на клуб не потрібно грішити,бо якби у вас дитячий садок був такий як у нас клуб,ніхто б нічого не писав! А світло В Коцурах є,лише на хуторі Бабаці ще до кінця не завершене, тому не опаплюжуйте людей!
10 Травня 2017, 10:00
А що, ремонт у клубі теж Сущик робив?
10 Травня 2017, 17:02
Я жителька с Вишнів, я дійсно поважала і підтримувала Сущика, але він починає з обману, постійно говорив, що він сам по собі, не від партій, не встигли пройти вибори, як він вже в партії УКроп, і вся правда, як тут не повіриш в те, що отримав велику винагороду
10 Травня 2017, 17:10
Люди, невже ви не бачите, що вас водять за ніс, настроюють село проти села, а самі в цей час роблять свою справу, якщо така брехня на рівні села, то яка ж на рівні країни? А Сущик дійсно говорив, що він не від партій, і в партію жодну вступати не буде.
10 Травня 2017, 18:38
Він не починає з обману, а продовжує брехати.
10 Травня 2017, 19:08
Чого ви вчепилися до штуня? Два придурки за гроші третього приіхали, опаплюжили, а четвертий надрукував. Та в кожному населеному пункті можна пои потребі найти такі &quot; місточки&quot; і &quot; садочки&quot;. Але люди живуть і ім добре. Зайдіть до отих &quot; умніків- господарів&quot; і теж знайдете про що писати.
11 Травня 2017, 01:03
Перечитавши статті, перечитавши коментарі, думаю не помилився з висновком.&quot;Наше життя&quot;- уже давно не газета, а так, низькопробна макулатурка. Вона уже давно не для простих людей, а для чинів, погонів та іншої нечисті. То ж нехай вони її виписують, вони її читають. &quot;Кукушка хвалит петуха, за то, что хвалит он кукушку&quot;.А для нас в Україні є багато чудових газет, прозорих, справедливих, незаангажованих. Вибір є. Отож, вибирайте, читайте, пишіть. Тримаймося купи, бо в цьому наша сила.
11 Травня 2017, 01:21
Тепер пане, Задорожний, став ти бідний, незаможній!<br/>Закопав свою газету у глибоку яму,<br/>І зробив таку огидну газеті рекламу.<br/>Ой читайте ,люди добрі, ліпш чужу газету.<br/>Бо &quot;наша&quot; жартуючи пише, жартуючи кине,<br/>Сховається в кабінеті, а людина гине.<br/>Дай же, тобі Задорожний, здоров я та сили.<br/>Щоб тебе твої ноги більш по Штуні не носили.<br/>Догоджай панам районнним, нам тебе не треба.<br/>А нам Бог дасть всім здоров я й благодаті з неба.<br/>Випинайся у районі перед тими панами, <br/>Нам не по дорозі з вами, брехунами.<br/>Будуть інші в нас газети, щирі та правдиві<br/>Без заказів, без доносів будем жити в мирі.
11 Травня 2017, 09:47
Ото молодець! Браво! Бачите, які талановиті люди живуть у Штуні. А ви іх паплюжите. Знай наших!
11 Травня 2017, 21:11
Ви праві, на виборах було багато порушень. Ну все по сценарію виборів до вищих ешелонів влади. Здогадуєтесь чия школа? Шкода, що людина в яку я вірив і голосував стала на бік відвертоі брехні. А яка тепер буде влада? Теж тихенько і з посмішкою будуть красти і брехати?
11 Травня 2017, 22:00
Так ремонт робилося,підлогу при Кулику замінювали, а решта при Сущику!)))
11 Травня 2017, 22:03
Люди, скільки можна з пустого в порожнє,ще сесії не було,ще не представлено територіальною комісією Сущика В.С.,як голову ОТГ, а ви вже його роботу обговорюєте!
12 Травня 2017, 10:12
Тут обговорюється не робота пана Сущика , а його нікчемний поступок по замовленню брехливоі статті і обсиранню свого колеги і &quot; друга&quot; як він був представлений Зінчуком у Штуні. А той друг взяв і обкакав його. Це такі у нього методи керіаництва.
12 Травня 2017, 10:17
І не лише Зінчука, а й ціле село щ усіма його мешканцями.
12 Травня 2017, 10:20
Ви така захоплена паном Сущиком, що приписуєте йому всі гарні справи у Вишневі. Навіть ті, що робилися ще коли Сущик зшибав бабло на митниці
12 Травня 2017, 11:57
Ви, шановна так захоплені паном Сущиком,що поиписуєте йому всі гарні справи у Вишневі навіть зроблені в той час, коли шановний пан зшибав бабло на митниці
12 Травня 2017, 11:59
Дорогий друже, не видаляйте, будь-ласка, коментарі.
12 Травня 2017, 12:19
Дорогий друже, ніхто коментарів не видаляє. Ми хіба що редагуємо нецензурну лексику.
12 Травня 2017, 13:20
мені здається,що ми обговорюємо в цілому Вишнівську сільську раду,я думаю Ви б теж були захоплені паном Сущиком,якби хоча б трошки вникали в його роботу! А не згадували ті,часи коли він робив на Терміналі!
12 Травня 2017, 13:41
Шановна, я не проти пана Сущика. Але просто він скомпроментував себе ганебним методом приходу до влади. Він би і так виграв. В нього великий досвід. Нащо ж користуватись такими методами брехні і обливання брудом і паплюження чесноі людини і всього села.
12 Травня 2017, 18:00
З чого то ви взяли ,що то Сущик замовив статтю,можливо,це взагалі зробили люди,які чули зі сторони,як проходить передвиборна компанія Зінчука? І до речі досить вже про те,хай Сущик попрацює і покаже себе,як керівника,тоді можливо ви вже всі втихомиретесь!
13 Травня 2017, 00:46
Ну ви шуткуєте,чи робите когось дурним. Сам Зінчук замовив таку ганебну статтю на себе і селян опаплюжити? Ну,вибачте, ми ж не вчора роджені. Сміх ігоді.
13 Травня 2017, 15:31
Любі друзі, виписуйте газету&quot; Новий погляд&quot; правдиву і незаангажовану газету, яка не боіться друкувати різні погляди людей і висвітлює правдиво ситуацію і життя людей у районі. Молодці. Браво справжнім журналістам, якіі не заплямували себе брехнею і запроданством.
14 Травня 2017, 00:52
Читайте уважно коментар! Були люди які не підтримували Зінчука і його компанії,а підтримували Сущика, ті і написали,знаючи скільки Степанович для села зробив і для того,щоб ту громаду обєднати!
14 Травня 2017, 01:26
Дуже уважно читала всі коментарі і зробила висновок,що не всі люди зрозуміли лист ,написаний штунцями.А головне в листі,не просто захистити свого односельця,а в його особі всіх жителів села. А керівник вишнівської ОТГ вже має мати найперші плани,що зробити в с.Штунь.Надіємось,що до слідуючих виборів і садочок буде в гарному приміщенні,і медпункт,і кладовище облагороджено і т.д., А про цю виборчу кампанію можна сказати,що вона дуже брудна.А для пана Сущика порада-кращого заступника ніж Зічнчук годі знайти(якщо він погодиться).А для всієї громади -розквіту.
14 Травня 2017, 09:48
Видно,що освідчена людина.побачимо,що зробить Степанович з Штунським&quot;запустінням&quot;, розцвіте воно під його керівництвом, чи далі запустіє. А ви, шановна вчителько, думайте за те, щоб школу не реорганізували з таким упередженим ставленням до штунських людей, а не за те, щоб Зінчука пристроіти.
14 Травня 2017, 23:38
Дякую за відповідь,І зовсім немає у мене на меті прилаштувати Зінчука.Не моя це справа.Це я просто зробила для себе такий висновок після всього прочитаного.А відносно реорганізації школи,то я не думаю,що це питання буде вирішувати добродій Сущик одноосібно.(хоч я не зовсім зрозуміла про яку школу йдеться).А кожен,хто наслуханий про ці вибори нехай зробить висновки для себе.Адже рано чи пізно у нас всіх теж будуть вибори до ОТГ.А на чужих помилках зручно вчитись.Всіх успіхів і нехай новостворені ОТГ плідно працюють!!!
15 Травня 2017, 16:02
&lt;p&gt;троць хай зробить щось сам,&amp;nbsp;&amp;nbsp;вже футбол разом з мохнюком вивели на перші ролі в області.&lt;/p&gt;
16 Травня 2017, 15:21
А такі &quot; ділки&quot; тільки і вміють когось обгадити, а самі б щось путнє зробили б, то в них руки короткі. От тільки язики довгі.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39