Жителі Штуня обурені замовленими звинуваченнями на адресу сільського голови

05 Травня 2017, 21:51
4302

У районній газеті «Наше життя» за 28 квітня 2017 року вийшла друком стаття Андрія Задорожного «За розвиток громади».

Чому газета, яка повинна була вийти в суботу, вийшла в п’ятницю, не зрозуміло. А більшість жителів нашого району отримали її в суботу, так як пошту ми отримуємо саме в цей день.

У нашій країні діє закон, наскільки нам відомо, який забороняє будь-які агітаційні чи антиагітаційні матеріали за день до виборів.

Отож ми (жителі села Штунь) хочемо звернутися до автора статті з єдиним проханням: «Поставте за мету – не брехати». Ніхто з селян ні в чому не звинувачує діючого керівника Олександра Анатолійовича Зінчука.

Читайте також: «Непрості будні Штунської громади».

Безлад і руїни, на які звертає автор статті, уже пережили не одного сільського голову села Штунь. Ні 10, ні 20 років назад чомусь ніхто на ці руїни не звертав уваги.

Невже це не цікавило раніше депутата Малиновського та пана Троця? Чому за еннукількість років підприємницької діяльності пан Малиновський жодною гривнею не допоміг дитячому садочку? Та й дивитися не приїжджав.

А за слова у статті «в цієї людини немає задатків господаря, причому щонайменших», то автору Андрію Задорожному хотілося б усім селом плюнути в лице, якщо воно у нього є.

Такого господаря, як Олександр Зінчук, годі знайти. У нього золоті руки. Свій будинок він збудував сам, власними руками. І якщо будете у селі – Штунь, то зверніть увагу на будинок під №20 по вулиці Миру. Це і є обійстя Зінчуків. Автор статті міг повчитися у такого господаря, а не обливати брудом за рік праці.

Ви пишете, що вирушили до кладовища, і там кипіла робота. Люди дійсно прибирали могили і виносили сміття на обочину. І, може, ще не все встигли прибрати.

От чому б вам не звернути на кладовище села Вишнів? Там ще після провідної неділі залишалися гори сміття. І це бачили не тільки жителі села Штунь. А після виходу статті Задорожного ще й з Любомля, телефонували, щоб сфотографували сміття в Вишневі.

Потім описуєте дитячий садок і кухню, яка нагадує повоєнну розруху. То ця «так звана розруха» уже існує 40 років. Де ж ви, депутати районної ради, стільки років ховалися? Ви хотіли, щоб Олександр Анатолійович за рік роботи відремонтував дитячий садок?

Депутату Богдану Малиновському, який пропонує привезти плитку, хотілося б сказати, щоб звернув увагу на вигляд своєї фірми, яка аж ніяк не прикрашає місто, псує вигляд однієї з вулиць міста Любомля.

Недарма в народі кажуть: «У чужому оці піщинку бачу, а у своєму скалку не помічаю».

Далі у статті говориться, що в «пошуках об’єкта, де відчувалася б рука господаря, ми завітали до школи». Не брешіть, у цей день ви у школі не були. Хоча, напевно, вашому візиту були б там раді.

Ще пишете про гурт людей, які зустрілися у селі Замлиння, і люди жалілися, що немає справжнього керівника. То ми вам, шановні автори, хочемо сказати, що у Любомлі зустрічаємо через день такі гурти людей, які жаліються на безробіття, захаращеність багатьох об’єктів, антисанітарію громадських вбиралень по місту та великі калюжі після дощу, які не обійти, не об’їхати.

Отож, шановний Андрію Задорожний, перш ніж когось обливати брудом, почніть із себе, з районного центру і з депутатів. Запитайте, скільки коштів вони виділили на розбудову Любомля за роки свого господарювання зі своїми так званими «ідеальними задатками господарів».

Костюк Марія та небайдужі жителі села Штуня

Коментарі
06 Травня 2017, 01:49
Підтримую автора,Зінчук молодець!!!
06 Травня 2017, 01:55
Добре,що є такі небайдужі жителі села!
06 Травня 2017, 02:45
Молодці - правильна стаття. А ті депутати райради в районі нічого путнього не зробили тільки вказувати мастаки, а самі перші корупціонери
06 Травня 2017, 04:01
дякую за статтю, написано від душі, а не під замовлення.Цих два згаданих хуйвенбіни знають, що хочуть-влади, постійно точать якісь пакості, реально ніякого позитиву в розвиток району не вносять, Троць-це страшна людина,в міліції його запам"ятали як кришу злодіїв та бєзпрєдєльщика.А маліна вже не цвіте...Хто їх обирав? в них програма-доїти дальше все шо доїться.
06 Травня 2017, 12:59
І знову заказна стаття. Для чого? Хто обурений? У нас в селі і близько немає жительки Марії Костюк.
06 Травня 2017, 17:12
Який же "житель села", як вчительки української мови Марії Гнатівни не знаєш. Як вийшла на пенсію, то вже і забули про таку. Написано щиро, від душі
06 Травня 2017, 17:46
Чому адмін видаляє коментарі? Статті ідуть заказні. Змиріться нарешті з поразкою, ті хто просував Зінчука. У нас в селі немає Марії Костюк,а це вже брехня. Можна було знайти в селі реальну особу. І прошу адміна не видаляти коментарів які йому не до вподоби.
06 Травня 2017, 19:18
Заказні статті пише газета "Наше життя", а в селі Штунь всі обурені ганебною і неправдивою статтею в цій продажній газеті. І мова тут не йде про перемогу чи поразку, для чого порядну людину брудом обливати!
06 Травня 2017, 20:17
Стаття справедлива і іі підтримують 99,9%жителів територіі сільськоі громади, а Марія Костюк така сама жителька і має право голосу, як і ти "шановний" Житель села. Прикро за моіх односельців, яких облили багнюкою в статті пана Задорожнього ( якого не існує) і ще якась сволоч така як ти " житель села" за конфлікт з головою через твого пса- телюка називаєш його тупаком. Тобі б хоч трохи його розуму і здібностей.
06 Травня 2017, 23:55
Стаття таки правильна і написали її реальні люди.Ніхто ж не каже,що є якісь фальсифікації в виборах.Я думаю,що всі в особі пана Сущика бачать нормального керівника громади.людей просто образила брехня,яка стосується не тільки Зінчука,а всіх жителів колишньої Штунської сільської ради.А те,що таких людей багато.то це правда.(декілька делегацій від села були в редакціях районних газет 5 травня)
07 Травня 2017, 01:09
Цікава ситуація виходить: стаття у «Нашому житті» глибоко обурює Марію Костюк та небайдужих жителів села, а матеріал на цю ж тему, опублікований у газеті «Волинські новини» (https://www.volynnews.com/ua/news/all/shtunska-silrada-prykordonni-sela-na-mezhi-vyzhyvannia-/), схоже, не «напрягає». До речі, цю ж інформацію поширював і «Район Любомль». Це по-перше. А по-друге: якщо лист дійсно писали і ПІДПИСУВАЛИ реальні особи, то чому тоді статтю не проілюстрували його фотокопією? <br/>P.S.Не впевнений, що цей коментар «завдяки» адміністратору сайта довго «проживе»
07 Травня 2017, 15:23
Ви говорите від імені всього села? Цікаво... Ще не бачив я такої одностайності людей в захисті чиновника. МОЛОДЦІ! Чи тільки знають самі жителі штуня, про свою одностайність з приводу вами опублікованого?
07 Травня 2017, 15:45
Ницо і підло переходити на особистості. А ще признака боягузливості писати прикриваючись &quot;оптимістом&quot;, а не справжнім ім'ям.
07 Травня 2017, 17:54
...А журналістську солідарність &quot;помітно&quot; неозброєним оком... Складається враження - одне видання навмисно виставляє інше у непривабливому світлі. НЕДОБРЕ ТО Є...
07 Травня 2017, 18:10
Люди, навчіться писати від свого імені, не прикривайтеся псевдонімами та не беріть чужі імена. Хіба слабо коментувати від себе? Чогось у Фейсбуці Ви не такі активні, бо там видно, хто коментує, а тут і далі можна поливати один одного брудом, бо ж ніхто не знатиме. Так роблять лише слабкодухі.
07 Травня 2017, 18:11
Шановні читачі, ніхто Ваших коментарів не видаляв. Так що не треба писати, що адмін щось не пропустив і видалив.
07 Травня 2017, 21:03
Ніхто не знає Марію Костюк? То який же то житель села, що не знає односельців? Марія Костюк (по вуличному Гопцаниха) хіба не проживає у Штуні? А щодо одностайності мешканців Штуня, то якраз усіх зачепив цей бруд, що написаний у &quot;Нашому житті&quot;.
07 Травня 2017, 21:17
Веселий пас’янс вимальовується: стаття з’являється на сайті п’ятого травня, а фотокопія листа — сьомого, тобто заднім числом. І це після того, як про це написали в коментарях. Взагалі-то така підтасовка називається маніпуляцією
07 Травня 2017, 22:42
Ви, шановний Дикий, в такі подробиці з датами та числами вникали б краще читаючи обурливу статтю в &quot;Нашому житті&quot;, там направду вони зманіпульовані. А лист з підписами - це позиція селян, на яку, повірте, не впливають Ваші огидні коментарі
07 Травня 2017, 23:41
Шановна Юліє!<br/>1. У своїх коментарях я керуюся конкретними фактами і, на відміну від Вас, не називаю інших учасників дискусії чи їхні дії «продажними», «огидними» і т.д. <br/>2. Менш, ніж три десятки підписів і близько 700 жителів Штуня – тут,погодьтеся, є що порівнювати.<br/>3. Якщо існує конфліктна ситуація між жителями Штуня і «Нашим життям», то в честь чого у нього вплутався «Район Любомль»?
08 Травня 2017, 00:34
Несекрет, що стаття. проти Зінчука надрукована дуполизом Боярчуком в угоду Гузя та Укропу - люди, будьте пильними - вибори в Вишневі показали, що бандити і бабло рветься до влади..<br/>Підставили Пархомука, тепер хочуть і райраді керувати - якщо згуртуєтесь - дасте попиці цим мордам
08 Травня 2017, 00:49
Дикий, якщо Ви і справді Штунець, то і без підписів знаєте нашу позицію. А район ніхто не вплутує, ми просто почали &quot;в голос&quot;, так щоб і нас почули
08 Травня 2017, 01:36
Шановна Юліє<br/>Будь ласка, відкрийте посилання <br/>(http://lyuboml.rayon.in.ua/topics/1029-neprosti-budni-shtunskoyi-gromadi) <br/>та уважно прочитайте коментарі під цим текстом. Щось там не проглядається непохитної позиції селян, та й коментів у підтримку Зінчука, м’яко кажучи, негусто. <br/>Але чомусь «вголос» почали після публікації саме у районній газеті, хоча те, про що йдеться у наведеному вище посиланні, було опубліковано раніше. Зрештою, Ви ніколи не задумувалися над тим, що найкраще до роботи мобілізує саме критика: прочитала громада, обурилася, озирнулася довкола і почала сама змінювати життя на краще? Повірте і Вам, і Вашим землякам зі Штуня (якщо Ви, звісно, звідти), та і всім нам я щиро бажаю подолати усі негаразди і зажити нормальним життям. Хіба не цього ми всі прагнемо?
08 Травня 2017, 01:52
пане БАЙДУЖИЙ, свою позицію жителі Штуня показали на виборах. Якби написане у статті газети &quot;Наше життя&quot;було правдою, то люди не підтримали б свого керівника. <br/>А тому ,хто замовляв статтю раджу більше не користуватись такими методами. Рано чи пізно прийдеться відповідати за свої вчинки.
08 Травня 2017, 02:32
Я можу пояснити,чому люди саме зараз розпочали ці розбірки.Найбільше всіх обурило те,що назвали Зінчука поганим господарником.До речі у попередній публікації цього небуло..Та зверніть врешті увагу на те,що ніхто ж не пише,що штунцям чимось не подобається пан Сушик.До речі,ми за нього проголосували теж.Просто з якою метою обливати брудом Зінчука.Повірте,він порядна людина.
08 Травня 2017, 11:26
Люди, куди ви котитесь? Схаменіться! Багаті борються за владу та вихід до годівниці любими методами, стравлюючи одне село на інше, не гребуючи брехнею, обливаючи брудом не одну чесну людину, а ціле село. Я уродженка Вишнева і люблю свою малу батьківщину, маю багато родичів у Вишневі, але мені прикро за штунців тому що, там живуть теж працьовиті украінці. А брудною статтею в &quot; Нашому житті&quot; ви обливаєте брудом не лише Зінчука( до речі чесну, порядну і працьовиту людину і доброго господаря), а й усіх жителів. І молодці штунці, що написали правду. В своій статті вони нічим не образили чесних людей, а лише хочутьвстановити правду. Знаєте - правда завжди перемагає. І шановні можновладці і брехуни ще отримають за брехню і будуть покарені не людьми, а богом. Ітоді будуть питати самі себе: за що це мені? А за все це &quot; добре&quot;.
10 Травня 2017, 01:34
Боярчук і так має стільки особистих проблем. Не зрозуміло, навіщо він дозволив друкувати цю статтю наражаючись на людські прокльони? Люди цього так просто не залишать і правильно зроблять. Правда всеодно вийде. А Зінчука всі просто боялися, щоб він виграв на виборах, тому так жорстоко обісрали. Висновок: він гідний конкурент. І хоча його не обрали, від цього він не став поганою людиною. Чогось ніхто не чув як він оговорював Сущика чи взагалі щось казав проти нього. Це ознака людини, яка діє не ганебними методами і не піде на будь-що лиш би бути при владі. Для нього є ще щось святе, а це характеоизує його з кращої сторони.
10 Травня 2017, 13:40
А він не дозволяв нікому, тому що він сам її писав, він редактор- Брехун, так є редактор маленький Брехун Великий, і не тільки зараз, а по життю, хто більше відсмикне туди й перо. А говорить за господаря, а який він господар в своїй редакції?,працює не один рік, а газета стала гіршою і не цікавою. Задумайтеся пане Боярчук, бо як так будете малювати не буде кому читати, та й редактор буде не треба. А після такої брехні жителі с. Штунь та й не тільки Штунь , газету виписувати задумаються, бо й так не має що читати, а брехню тим<br/> більше.
10 Травня 2017, 13:58
А щодо Малиновського та Троця, це який їхав такий здибав, великих два господаря, так госродаря де побільше відірвати, обманути обдерти, і в якій партії вони тільки не були, де їм тільки платять. Та не зрозуміло чому їх занесло до Штуня саме перед виборами, коли вони не є депутатами від Штунської громади.Наводьте порядок там, де ви є депутатами,але ви там нічого не зробили, так як і в себе на фірмі - сором.Тож дивіться правді в очі брехуни нещасні. І ніколи громаді Штунь за стільки років, &quot; великі господарі- переживателі за громаду Штунь&quot; не допомогли абсолютно нічим, хоча до них раніше зверталися. І Малиновський бачив цей садочок дуже багато років, бо приїзжав до родичів в с.Штунь але його тут не було бо це потрібно було допомогти копієчкою, але допомогти копієчкою це ж не вкрасти, а<br/>дати своє, а наші &quot; великі депутати &quot; так не вміють.
10 Травня 2017, 14:26
А замовив усе пан Сущик, бо разом випивають. А господаря, який чесний і не п' є можна обгадити. А сам чистенький і біленький хоче вийти з того багна, що сам замовив. Це ницо і підло.
11 Травня 2017, 14:50
Що захисники брехні нема чим відповісти?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром