Любомльська громада: показали ділянки, які можуть зацікавити інвестора

11 Жовтня 2018, 11:45
Ділянка, яка може зацікавити інвестора 2965
Ділянка, яка може зацікавити інвестора

Радники Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування Петро Гоцалюк і Олена Кузьмич мали змогу ознайомитися з інвестиційними ділянками Любомльської ОТГ.

Голова Любомльської об’єднаної територіальної громади Роман Ющук показав радникам кілька ділянок, які можуть зацікавити інвестора, та розповів про потенційний розвиток ОТГ у майбутньому. Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування.

«Для того, щоб допомогти громадам покращити співпрацю із майбутніми інвесторами, ми плануємо випуск каталога з інвестиційними пропозиціями волинських об’єднаних територіальних громад.

Ми зрозуміли, що робити такий інвестиційний паспорт для кожної громади – це неоптимальний шлях. Адже інвестор, якщо він звернеться у спеціалізовану установу чи в ОДА, хоче отримати максимально стислу інформацію з описом земельних ділянок.

Тому він не буде читати розлогі описи про історію громади, природу та інше. Цю довідкову інформацію в інформаційну епоху можна знайти у разі потреби на сайтах громад, ОДА, геопорталі Міністерства регіонального розвитку.

Час змінюється, змінюються і формати подачі інформації», – зауважив радник з регіонального розвитку Волинського ЦРМС Петро Гоцалюк.

Також радники відвідали підприємство «Л-транс», яке займається перевантаженням із вагонів на вузькій колії на широку і навпаки.













 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024