Як у Гороховищі День села гуляли

10 Жовтня 2018, 21:28
4694

На прекрасне свято Іоанна Богослова, гарного осіннього дня, відбулися святкування.

Присутніх привітав сільський голова Володимир Крижук, який побажав селу процвітання, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди і добробуту, – йдеться на сайті Рівненської громади.

Привітати жителів села зі святом на гостини завітали представники команди народного депутата Ігоря Гузя та фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», які вручили відзнаку від народного депутата директору Гороховищанської школи, депутату Рівненської сільської ради Сергію Хоміку. Заступник голови Любомльської партійної організації ВО «Батьківщина» Валентина Мед також  приїхала з найщирішими побажаннями та подарунками.

Було відзначено грамотами та подарунками жителів села в різних номінаціях. За традицією, вітали найстарших і наймолодших жителів, найповажнішу сімейну пару, яким щиро вручив подарунки сільський голова. У номінацій «Казкове подвір’я» отримали перемогу – Олександр Шевчук, Надія Міщук та Ганна Хомік. Подарунки отримали «Матері-героїні» Лідія Козачук та Галина Васенько, а «Супер-татом» став Микола Мартинюк.

Учасники і глядачі хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих захисників нашої країни.

Концертну програму розпочав народний аматорський колектив «Опалинка» Гущанського СБК, який подарував позитивні емоції та гарний настрій. Щедрі оплески лунали на адресу Володимира Хоміка, директора Забузького будинку культури.

Цікаву і змістовну програму підготували працівники Комунального закладу «Центр КДСТ», а музичний супровід Павло Москалюк.

Ігри, забави, аніматори, щирі розмови, усміхнені обличчя, дружні потиски рук – свято вдалося на славу. Отож усі жителі будуть з нетерпінням чекати наступного Дня села.









Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром