Як у Любомлі святкуватимуть Дні захисника й Українського козацтва та річницю створення УПА

10 Жовтня 2018, 15:42
2800

Оприлюднили програму заходів, які відбудуться з нагоди Дня захисника України, 76 річниці утворення Української Повстанської Армії та Дня Українського козацтва.

Заходи пройдуть 12 та 14 жовтня, – повідомляють на сайті Любомльської РДА.

12 жовтня:

- 10.00 – в Любомльському краєзнавчому музеї відбудеться творча зустріч із відомим українським кінорежисером-документалістом, лауреатом Національної премії імені Тараса Шевченка Михайлом Ткачуком. Під час зустрічі учасникам заходу будуть представлені історичні документальні фільми «Щаслива Настуня» (стрічка із циклу «Загадка Норильського повстання») та «Пані сенаторка».

- 12.00 – у міському будинку культури відбудеться літературно-музична композиція, присвячена до Дня захисника України, 76-ї річниці утворення Української Повстанської Армії та Дня українського козацтва «За жовте поле і небо ясно-синє».

14 жовтня:

- 12.00 – біля пам’ятної стели  «Герої не вмирають» відбудеться громадська панахида за загиблими та урочисте покладання квітів до пам’ятних знаків борцям за свободу та незалежність України;

- 13.00 – на міському стадіоні «Колос» проходитимуть півфінальні матчі кубка району з футболу Головне–Любомль, Куснище–Полапи.

Коментарі
12 Жовтня 2018, 02:51
Ото то і святкування!Але як завжди ,хіба в Любомлі щось хоть коли небудь придумали щось цікаве , дивує,що знову не поставлять розваги за сумашедші гроші! Можна було і юшку якусь зварити і змагання для всього населення придумати.По селах цікавіше люди свята святкують.І на вихідні щось можна придумати пока гарна погода,!!! Задумайтесь!!,,Хто за це відповідає?!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром