«Батьківщина» вшанувала і ветеранів, й освітян

10 Жовтня 2018, 11:56
«Батьківщина» вшанувала і ветеранів, й освітян 1583
«Батьківщина» вшанувала і ветеранів, й освітян

У кожній сільській громаді є люди, які заслужили повагу своєю невтомною працею. Вони – хранителі народних традицій, що стверджують: старання і добросовісний труд – основа багатства людини. Серед людей поважного віку нашого краю немало тих, хто не тільки трудився у сільгосппідприємствах, а й перебував у «гарячих точках», хто сумлінно служив в армії та правоохоронних органах, оберігав мир і спокій громадян.

На зібранні з нагоди Міжнародного дня людей поважного віку та Дня ветерана заступник голови районної ради, керівник районної парторганізації ВО «Батьківщина» Ганна Сачук щиро привітала тих, хто переступив поріг пенсійного віку, і вручила подарунки головам первинних ветеранських організацій Марії Веремчук із Рівного, Валентині Пилипчук із Римачів, Василеві Лебідю з Ладиня, Валентині Ющук із Радехова, Галині Піндюрі з Машева, а також ветеранам праці Анатолію Зінчуку з Штуня, Петру Шуму з Олеська, Антоніні Шостак із Полап, Ганні Ступачук із Зачернеччя, Галині Лазарук із Заболоття.

«Батьківщина» Любомльщини долучилася до вшанування справді народних вчителів, яких є чимало в навчальних закладах району. На урочистостях з нагоди професійного свята з теплими словами подяки за наполегливу невтомну працю до них звернулася заступник голови райради, керівник районної парторганізації ВО «Батьківщина» Ганна Сачук. Щиро привітав їх і депутат районної ради (фракція «Батьківщина») Сергій Лук’янов.

Вони вручили подарунки 21 працівникові закладів освіти району. Серед них відомому краєзнавцю, вчителю історії Городненської ЗОШ І – ІІ ступенів Василю Загурі, ветерану освіти Ніні Сахарук, яка очолювала педагогічний колектив у Вишневі, багаторічному керівнику Почапівської ЗОШ І – ІІІ Марії Троць.

З щирою вдячністю за вічний неспокій «батьківщинівці» вручили подарунок директору ЗОШ №2 міста Любомля Марії Мельниченко, яку й учні, і батьки, і колеги вважають суворою, вимогливою, але справедливою. Не обминули увагою Євдокію Загуру із Запілля, Надію Маляс із Полап, Людмилу Максимук із Рівного та працівників інших навчальних закладів району.

Щирі вітання та подарунки від «Батьківщини» додали винуватцям урочистостей гарного настрою та бадьорості.

«Батьківщина» вшанувала освітян
«Батьківщина» вшанувала освітян

«Батьківщина» вшанувала освітян
«Батьківщина» вшанувала освітян

«Батьківщина» вшанувала освітян
«Батьківщина» вшанувала освітян

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром