На всю Україну показали, як на Любомльщині їдять їжаків та роблять із них ліки
09 Жовтня 2018, 21:11
9280
На Любомльщині їдять їжаків та роблять із них ліки
У селі Столинські Смоляри полюють на їжаків із навченими собаками. З колючих готують делікатесну печеню. Це традиційна місцева страва на свята.
Їжаків ловлять і заради жиру. Його продають як ліки від туберкульозу, – про це йдеться у передачі «Прорвемось», що вийшла в ефір 8 жовтня на телеканалі «ІСТV».
Детальніше дивіться у відео з 23 хвилини: «Як на сирній голівці заробити мільйон».
24/04/2024
Вівторок
23.04.2024
19:00
11:11
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт
Коментарі