Любомль: директорка дистадка відзначає ювілей

07 Жовтня 2018, 15:29
Людмила РАЧУК 2890
Людмила РАЧУК

Справжнім осіннім золотом 7 жовтня заблистіла хлібосольна оселя директора Любомльського закладу дошкільної освіти №2 Людмили Петрівни РАЧУК. До неї завітав мудрий і поважний ювілей.

Найщиріші вітання линуть іменинниці від колег по роботі:

«Сьогоднішній благословенно-величний день народження, Ви шановна ювілярко, зворушливо кладете на терези своїх невгамовних років немов би вимірюючи, чи правильно стелилася життєва дорога. А клалася вона хоч і не просто, іноді тернисто, але впевнено і цілеспрямовано.

За Вашою багаторічною і бездоганною роботою працівника освіти стоїть сила людської гідності, честі, високої професійної майстерності.

Є у вашій вдачі те особливе, виховане батьками, що вирізняє серед інших освітян. І сьогодні Ви дорожите не лише причетністю до професії – виховувати підростаюче покоління, а ще й високою і всебічною інтелігентністю, порядністю, людяністю, з якими нерозлучно йдете по дарованій Богом життєвій дорозі.

Мила, привітна і щира з добрим гумором, теплою іскринкою в очах, привабливою зовнішністю, любляча мама, кохана дружина, турботлива бабуся, доброзичлива порадниця і вправна господиня, Ви, Людмило Петрівно, належите до керівників, у яких можна повчитися, які щиро розділяють із ближніми радість і сум, яким можна довірити особисте і отримати підтримку та мудру пораду. Ви приймаєте активну участь у громадсько – політичному житті міста. Ваша життєва мудрість, завжди доброзичливе ставлення до людей – це добрий приклад для наслідування.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, злагоди, благополуччя, творчої наснаги та довгих років щасливого життя».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024