Згорани: і дорослі, і малі раді святу всі були

26 Червня 2016, 21:53
5232

У неділю, 26 червня, Згоранська громада та гості, які з’їхалися з усіх прилеглих територій, на славу відсвяткували День села.

Благословив початок заходу настоятель місцевого Дмитрівського храму отець Петро.


Він вручив ікону сільському голові Олександру Лукашуку.


Опісля запалили свічку і хвилиною мовчання вшанували всіх тих, хто життя віддав за Україну.


Окрасою та гордістю села Згорани є єдина в області народна академічна хорова капела. У її виконанні прозвучала зворушлива пісня "Ангели Майдану".


Із привітаннями звернулися до присутніх Згоранський сільський голова Олександр Лукашук, який розповів про позитивне у соціально-економічному розвитку територіальної громади, і народний депутат України Ігор Гузь


Особливо теплими та хвилюючими були виступи наймолодших аматорів сцени – вихованців дитячого садочка. Малеча виразно читала вірші, дзвінко співала пісень та старанно водила танок.

4

 

Прекрасні хвилини святкового дозвілля та відпочинку подарували на Дні села учасники художньої самодіяльності.

1

2

1

2

2

2

1

Щирими оплесками нагороджували односельчани і гості виступи ансамблю «Водограй».

2

Пам’ятним подарунком відзначили роботу перукарки Марійки Сільчук, яка дбає про зачіски місцевих модниць. Не забули подякувати й фармацевту Валентині Остапчук, жінка завжди порекомендує ліки від будь-яких недуг. Уважили Ганну Мойсеївну Дубину  – найстарішу жительку Згоран. 14 червня цього року в родині Степана Куська та Руслани Ковальчук народилася донечка – наймолодша жителька села. Хай росте малеча на радість батькам.

Цікавий виступ про одну з 14 вулиць села - вул. Шевченка - підготували учні Згоранської ЗОШ І-ІІІ ст., а учасники шкільної екобригади закликали всіх дбати і берегти землю.

2

Присутні заходу переглянули вироби місцевих умільців: художниці Оленки Солом’янюк, вишивальниці Інни Лисюк та писанкарки Юлії Пінчук

2

2

2

1

А малеча безкоштовно досхочу настрибалася на батуті та позабавлялася з аніматорами. 

1

2

1

У рамках програми свята відбувся футбольний матч за участі команд «Згорани» та «Полапи», який закінчився внічию.





1

День села у Згоранах став ще однією міцною ниточкою єднання жителів громади, свідченням чуття єдиної родини, готовності до спільної праці на благо рідного краю.

2


1





1



1

1

1

1

 

 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром