Подяку голови облдержадміністрації оголосили педагогу з Любомльщини

06 Жовтня 2018, 11:56
Урочистості до Дня вчителя 2524
Урочистості до Дня вчителя

Відбулися тематичні урочистості з нагоди Дня педагога у приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

На святі були присутні голова ВОДА Олександр Савченко, заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, начальник управління освіти, науки та молоді найвищого виконавчого органу влади в області Людмила Плахотна, голова Волинської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Василь Грановський, працівники дошкілля та позашкілля, навчальних закладів І-ІІІ ступенів та профтехосвіти, вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації й багато інших. Завітали на захід і ті, хто віддали десятки років життя для розбудови освітньої галузі Волині або ж кому у різний період часу випало керувати обласним управлінням освіти.

«Жодна держава не обходиться без освіти. Ті ж, хто не мали ніколи в житті вчителя, напевне, ніколи не звершували ніяких корисних і великих справ, – звернувся у вітальному слові Олександр Савченко до педагогів. – Я постійно вручаю нагороди Вашим учням, які перемагають на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях із різних дисциплін. Хіба це не є показником Вашої роботи? Тож, Вашу роботу ми бачимо завжди. І без вас ми – ніхто!»

Після слів вітань голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко вручив подяку викладачу математики Любомльського професійного ліцею Оксані Скороход.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром