У Любомлі відзначили 20-ту річницю Конституції України

24 Червня 2016, 15:52
1462

У п’ятницю, 24 червня, напередодні 20-ої річниці Конституції України в районному Будинку культури відбулися святкові заходи з нагоди Дня Конституції України.

В актовій залі для святкування визначної дати зібралося керівництво району на чолі з головою Любомльської РДА Миколою Пархомуком, заступник голови райради Ганна Сачук, міський голова Роман Ющук, представники установ, організацій та підприємств різних форм власності, державні службовці та громадськість району.



 

– На жаль, не на всій території нашої держави зараз дотримуються положень Основного закону України – Конституції. Це стосується Криму, який анексований Росією, та східних областей: Донеччини і Луганщини, де вже третій рік триває неоголошена війна з агресором. Усі ми повинні об’єднати зусилля в ім’я України і твердо вірити, що в країні неодмінно запанує мир та спокій і на землі колоситимуться лани, – звертаючись до присутніх, підкреслив Микола Олександрович.

За активну депутатську діяльність, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, соціально-економічний розвиток району та з нагоди 60-річчя від дня народження очільник району відзначив подяками Андрія Філімонюка та Івана Федонюка.


Ігор Торба, помічник народного депутата Ігоря Гузя, з нагоди Дня Конституції України та Дня державної служби України передав провідному спеціалісту відділу ведення Державного реєстру виборців Любомльської РДА Оксані Саць та начальнику відділу регіонального розвитку Любомльської РДА Євгенії Столярчук подяки і грошові заохочення. Нагадаємо, що Оксану Саць визнали кращим держслужбовцем у Волинській області. Незабаром вона представлятиме Волинь у ІІІ турі Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», що відбудеться у Києві.

Після офіційної части гості заходу насолодилися концертною програмою, яку підготували працівники районного Будинку культури.






 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024