У Любомльському районі - 17 усиновлених дітей

28 Вересня 2018, 17:42
День усиновлення 1660
День усиновлення

Вже стало традицією в останній день вересня відзначати прекрасне та величне свято -День усиновлення.
Щодня все більше наших громадян відкривають свої серця і двері домівок для дітей, обділених долею, - повідомляють у Любомльській РДА.
Усиновлення – це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов’язково надбаннями – і дитини, і дорослого.


В Україні існує чотири форми сімейного влаштування дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Це — усиновлення, опіка (піклування), прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу.


Нині у Любомльському  районі зростають 17  усиновлених дітей, 11 дітей виховуються в дитячому будинку сімейного типу, 37 дітей проживають у сім'ях опікунів, піклувальників, 15 дітей підлягає усиновленню.


Голова районної державної адміністрації Олександр Устименко та служба у справах дітей Любомльської районної державної адміністрації вітає з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята, – усиновлювачів, опікунів, піклувальників, батьків-вихователів, працівників служби у справах дітей, але найбільше – тих донечок і синів, які знайшли своїх батьків.


Адже бути батьками — це один із найважливіших обов'язків, який доводиться виконувати у житті, але водночас цікавий та гідний старань. Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім'ї, найважливіше - щастя мати сім'ю, тата й маму, можливо братика й сестричку, відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і духовне тепло. Хай ваші діти зростатимуть здоровими та успішними, щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидають Ваші серця.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024