У День скорботи і пам’яті жертв війни любомльчани вшанували загиблих

22 Червня 2016, 17:21
1348

Сьогодні, 22 червня, на Пагорбі Слави в Любомлі відбулося покладання вінків та квітів у пам‘ять за загиблими у Другій світовій війні. Перед присутніми виступили голова райдержадміністрації Микола Пархомук, заступник голови районної ради Ганна Сачук, мер міста Роман Ющук, військовий комісар Роман Гузь.


«Сьогодні в скорботі згадуємо всіх, хто загинув у битвах із загарбниками, хто став безневинною жертвою жахливої війни. Схиляємося перед мужністю і нескореністю нашого народу, який знайшов у собі сили вистояти та вижити, який піднявся на бій і переміг у героїчній боротьбі. Пишаємося військовим подвигом наших славних воїнів, які звільнили світ від фашизму і сьогодні ціною власного життя знову нас боронять від російського агресора. Вічна пам'ять і пошана кожному, хто відстояв і відстоює наше право на свободу», – підкреслив у виступі голова райдержадміністрації Микола Пархомук.

Хвилиною мовчання учасники скорботного заходу вшанували полеглих у роки кривавої війни (майже 6 тисяч мешканців Любомльського району загинули на фронтах війни), Героїв Майдану, загиблих під час військових дій на Сході України.




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром