Сотні фур від Римачів до Ягодинської митниці стоять під пекучим сонцем

20 Червня 2016, 15:17
2204

У суботу черга з фур простягнулася на 10 км від с. Коцюри до Ягодинської митниці. Перевізники ще з п’ятниці їдуть у Польщу, але за три дні так і не можуть перетнути кордон. Водії змучені та сердиті, адже змушені стояти під пекучим сонцем не одну добу.

«Приїхав сюди ще о 5 ранку в суботу, аж на 5 км наблизився до кордону. Можливо взавтра вранці і потраплю в Європу, – розповідає Олександр із Житомирської області. – Везу дошки у Литву. Звісно, вони не зіпсуються, але не встигну в часові рамки, які були обумовлені із замовником. Звісно, «нєустой» шеф вирахує з мене. От і зароблю за рейс».

«Цієї ночі взагалі «безпрєдєл» був. Фури з волинськими номерами йшли без черги. Тому ми змушені були перекрити дорогу. Тільки тоді став порядок, – додає Микола з Київщини, який тут стоїть ще з п’ятниці. – Найдовше останніх 10 км до кордону 10 днів їхав, це ще у 2008 році було. Сподіваюся, що цього разу швидше справлюся».

«Дві доби їду з Польщі. У Кременчук цемент везу. Зараз мушу 8 годин на «отстої» стояти. Якраз сонце перестане менше пекти і вирушу в дорогу, – інформує про ситуацію по той бік кордону Володимир із Харківської області. – Ми вчора дуже довго стояли в одному прикордонному селі, домовилися всі дружно сигналити. Гул був такий, що місцеві жителі почали сходитися. У них же неділя – вихідний, а ми тишу їхню порушуємо. От і трошки швидше почали польські митники працювати».

Станом на 15.00 год. черга з фур тягнеться від с. Римачі до Ягодинської митниці, легкових автомобілів практично немає.










 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024