У Любомлі привітали медиків із професійним святом

17 Червня 2016, 21:17
Генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів вітає своїх працівників 3865
Генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів вітає своїх працівників

У п’ятницю, 17 червня, в актовому залі ТМО Любомльського і Шацького районів відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня медичного працівника.

 

 

«Наша праця є однією з найгуманніших та найпотрібніших у суспільстві, адже пов’язана зі збереженням здоров’я людини. Завдяки зусиллям медиків тисячі пацієнтів змогли подолати важкі хвороби, відчути щастя і радість повноцінного життя, отримати надію на майбутнє, – підкреслив у вітальному слові генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель».


Терпіння і наснаги своїм підлеглим побажала головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любомльського і Шацького районів» Тетяна Васенько.




Також, зі сцени людей у білих халатах вітали голова райдержадміністрації Микола Пархомук, заступник голови районної ради Ганна Сачук, мер Любомля Роман Ющук. Слова вдячності висловили депутати обласної ради Юрій Гупало та міської ради Анатолій Жолоб.




За сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, професійну майстерність, забезпечення високого рівня надання медичної допомоги жителям району та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника – багато медичних працівників отримали від імені голови облдержадміністрації, керівників району почесні грамоти, подяки та подарунки.

Музичні вітання для учасників свята, які щоденно піклуються про здоров'я наших жителів, сердечно дарували працівники Любомльського районного будинку культури.




1







 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39