Судитимуть патрульного, який «кришував» перевезення лісу на Любомльщині

14 Вересня 2018, 18:28
Затримання Павла Науменка у березні 2018-го року 2327
Затримання Павла Науменка у березні 2018-го року

У Ковельському міськрайонному суді буде слухатись справа за фактом отримання неправомірної вигоди співробітником патрульної поліції.

Судове засідання заплановане на 10 годину 17 вересня. Головуючий у справі – суддя Ковельського міськрайонного суду Тарас Данилович Наваляний, – про це повідомляється на сторінці «Сила правди» у Фейсбук.

Виконуючого обов'язків старшого інспектора роти з обслуговування міста Ковель Управління патрульної поліції у Волинській області Павла Науменка обвинувачують одразу за двома статтями Кримінального кодексу: 263 (носіння, зберігання, збут вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин без дозволу) та 368 (отримання неправомірної вигоди у великому розмірі, повторно, або за попередньою змовою з групою осіб).

Посадовець тричі вимагав та одержував кошти за безперешкодне перевезення вантажними автомобілями приватного підприємця лісосировини автомобільною дорогою у Любомльському районі.

Затримали Павла Науменка під час одержання чергового «траншу» у сумі 3 тисячі гривень. Сталося це у березні 2018-го року. Нині йому загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Цікаво, що Науменки у правоохоронних органах служать цілою сім'єю. Батько обвинуваченого теж є співробітником ГУ НП у Волинській області, а матір – інспектор з режиму секретності управління внутрішньої безпеки нацполіції.

Затримання Павла Науменка
Затримання Павла Науменка

 

Коментарі
15 Вересня 2018, 13:07
Недаремно у фейсбуці є кнопка "поделиться". А він про неї не знав і не поділився...
16 Вересня 2018, 10:18
Влада понад усе
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром