У селищі Головне урочисто підняли прапор та провели парад вишиванок

24 Серпня 2018, 10:07
2704

Почесне право підняти Державний Прапор України надали кращим учням Головненської школи Миколі Суліку та Софії Соловко.

У четвер, 23 серпня, в селищі Головне на території стадіону відбулися урочиста церемонія підняття Державного прапора України. Під хвилююче звучання Гімну України замайоріло жовто-блакитне знамено, – йдеться на сторінці facebook громади.

Читайте також: «У Любомлі відзначили День Прапора»

«Як у Рівному Дні Прапора та Незалежності України святкували»

Після закінчення урочистої частини всі присутні парадом вишиванок «З Днем народження, Україно!» вирушили центральною дорогою селища до Обеліска Слави, біля якого настоятель Свято-Троїцького храму, архімандрит Сава провів молитву за Україну.

Святковий настрій продовжили патріотичним концертом «Будеш жити, Україно» участь у якому взяли працівники «Центру культури, дозвілля, спорту та туризму», учні Головненського школи, активні жителі громади.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання пом’янули вірних синів і дочок українського народу, які поклали життя в боротьбі за свободу і незалежність своєї Батьківщини.

Очільник громади Микола Демедюк грамотами Головненської селищної ради відзначив кращих із кращих за сумлінну працю, особистий внесок розвиток громади, активну громадську позицію та з нагоди 27-ї річниці Дня незалежності.

Для дітей організовано фестиваль фарб «Холі» та малюнок на асфальті «Я люблю Україну». По закінченню дітей пригощали морозивом.


























Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39