Юні відпочивальники санаторію «Згорани» побували у пожежників

22 Серпня 2018, 13:30
1378

Рятувальники Любомльського РВ Управління ДСНС України у Волинській області систематично здійснюють пізнавально-роз’яснювальні заходи направленні на профілактику дитячого травматизму та навчання молоді основам безпеки життєдіяльності. Одним з дієвих методів проведення виховної роботи є здійснення практичних заходів громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

У середу, 22 серпня, рятувальники Служби порятунку провели такий пізнавальний захід для дітей, які відпочивають в санаторії «Згорани».

На території ДПРЧ-10 м. Любомль надзвичайники продемонстрували дітям технічні можливості пожежно-рятувальної техніки й спорядження, зокрема, гасіння умовної пожежі, а також надання за допомогою спеціального інструменту допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях.

Розповіли про небезпеку купання в незнайомих водоймах та водоймах без спеціально створених місць відпочинку. Ще раз нагадали правила використання відкритого полум’я в рекреаційних зонах та лісах. Також задля безпеки діток в дома рятувальники наголосили на правилах безпечної поведінки в побуті та важливість їх виконання задля збереження свого життя та здоров’я.

У свою чергу, керівництво закладу підкреслило, що проведення таких практично-пізнавальних заходів дозволяє молоді поглибити свої знання з питань безпеки життєдіяльності.




 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024