Запільський старостинський округ: на що скаржаться мешканці

16 Серпня 2018, 14:30
Запільський старостинський округ 1789
Запільський старостинський округ

Міський голова Роман Ющук провів виїзний прийом у Запільському старостинському окрузі.

За сприянням у вирішенні проблемних питань до голови звернулися жителі сіл Запілля та Лисняки, яких хвилювали такі питання: прочистка кладовища від старих дерев, зріз тополі біля житлового будинку, очищення занедбаного болота на території села, ремонт дороги, – повідомляють у Любомльській міській ОТГ.

Також громадою піднімалось питання автобусного сполучення з містом, закриття поштового відділення у селі Запілля, переобладнання колишнього приміщення школи у с.Лисняки під клуб та матеріальної допомоги на реабілітацію односельчанки, яка перенесла операцію.

У ході спілкування Роман Ющук надав вичерпні роз’яснення та пообіцяв, що проблемні питання не залишаться без розгляду та будуть вирішуватись.

Окрім прийому громадян, міський голова відвідав школу, дитячий садочок, клуб у селах Запілля і Красноволя, а також приміщення колишньої школи у селі Лисняки.

Поспілкувавшись з учителями, вихователями і працівниками культури, очільник громади поцікавився їхніми першочерговими потребами, готовністю до опалювального сезону та нового навчального року.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024