Повідомили, коли на Любомльщині відбудеться осінній призов строковиків

12 Серпня 2018, 11:00
Повідомили, коли на Любомльщині відбудеться осінній призов строковиків 1753
Повідомили, коли на Любомльщині відбудеться осінній призов строковиків

Під керівництвом голови районної державної адміністрації Олександра Устименка відбулася робоча зустріч з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, правоохоронних органів та місцевого самоврядування району.

Представники з районного Любомльського об’єднаного військового комісаріату Василь Дмитрук та Олександр Степанов повідомили, що в жовтні – листопаді 2018 року на території Любомльського району проводитиметься призов громадян України на строкову військову службу. Наголосивши, що з метою якісного проведення чергового призову громадян, потрібно максимально відповідально зосередитись на поставлених завданнях.  Про це повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації Олександр Устименко звернув особливу увагу присутніх на проведення роз'яснювальної, агітаційної роботи серед населення району щодо виконання конституційного обов'язку громадян, популяризації служби у Збройних Силах України та інших військових формувань, виконання планових показників призову на строкову військову службу.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024