Заозерне: відбувся підлітковий християнський табір

11 Серпня 2018, 18:00
Заозерне: відбувся підлітковий християнський табір 6414
Заозерне: відбувся підлітковий християнський табір

Відбувся черговий «HDcamp», який провела команда підліткового служіння церкви «Фіміам» у селі Заозерне Любомльського району, в Ретріт-центрі.

77 молодих людей віком 12-15 років стали учасниками виїзду «HDcamp2018», – повідомляє сайт Рух Реформації.

Основною ціллю для організаторів було навчити молодь будувати відносини з Богом. Впродовж табору темами для роздумів були хобі, якими захоплюється сучасне покоління підлітків: спорт, музика, навчання, соцмережі, кіно; як, займаючись улюбленими справами та розвагами, не втратити головного – відносин з Богом.

У тандемі з табірною командою служила команда молоді з США. Це надало особливого колориту цьогорічній програмі.

Кожен день проходив емоційно та захоплююче. Усе сприяло гарному відпочинку: активна зарядка, загальнотабірні ігри, купання, чан, вечори біля вогнища, гарне музичне прославлення, були навіть солодка вата та попкорн, які так люблять підлітки. Щоразу на програмі молодь, готуючи різні завдання, демонструвала свій артистизм і творчі здібності.

На біблійних спілкуваннях, досліджуючи Слово Боже, була можливість збагатись духовними істинами. А щовечора пастор Олександр Потурай на основі Слова Божого спонукав молодь бути щирими, відкритими, працювати над собою та розвивати свої дари і таланти, які подарував людині Бог.

Команда організаторів щиро вірить, що час, проведений в таборі, не пройшов даремно для молоді, і буде цінним досвідом в спілкуванні та щоденному житті.











 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024