Із Днем громади вишнівчан вітав дует «Душа Волині»

11 Серпня 2018, 16:30
Із Днем громади вишнівчан вітав дует «Душа Волині» 1638
Із Днем громади вишнівчан вітав дует «Душа Волині»

Концерт заслуженої артистки України Алли Опейди та заслуженого працівника культури В’ячеслава Судими, які приїхали у Вишнів на запрошення Любомльської районної парторганізації ВО «Батьківщина», став родзинкою Дня громади.

Це свято місцеві жителі вперше відзначали у складі нового територіального утворення. Серпнева спека не перешкодила багатолюддю – родинами йшли вишнівчани на урочистості, щоб розділити спільну радість, вшанувати тих, хто гідний поваги за працю, благодійні вчинки, добросусідську допомогу.

Із щирими вітаннями до присутніх звернулася заступник голови Любомльської районної ради, керівник районної парторганізації ВО «Батьківщина» Ганна Сачук. Вона відзначила активність місцевої громади і вручила подарунки директору місцевої школи Володимирові Міщуку, який постійно дбає про розвиток освітянського закладу, багатодітній родині Луциків, соціальному працівникові Любові Боровик, котра не тільки сумлінно справляється зі своїми обов’язками, а й підтримує самотніх стареньких теплими словами.

Напевне, для громадських активістів Галини Ситоноської та керівника первинки ВО «Батьківщина» Людмили Гінайло не стільки були важливі подарунки, які вони отримали, скільки увага до них, адже обидві жінки не шкодують власного часу для добрих справ на користь громади. Серед тих, кого вшанували «батьківщинівці», – поважні місцеві жителі: найстаріша за віком вишнівчанка, тракторист місцевого сільгосппідприємства, який вже на заслуженому відпочинку, священик місцевого храму, котрий невтомно дбає про духовність прихожан.

На святковий настрій налаштував присутніх дует «Душа Волині». Українські народні, повстанські та сучасні пісні у виконанні Алли Опейди та В’ячеслава Судими зворушили всіх – від малого до старого.

 На Дні громади свою спритність і фізичну витривалість продемонстрували і місцеві спортсмени. Переможці змагання з міні-футболу – команда села Штунь отримала від «Батьківщини» кубок, а богатирі з Радехова, які були найсильнішими у перетягуванні каната, – фінансову допомогу.  Нагородили також і переможця тенісного турніру, а місцева футбольна команда отримала кошти для свого розвитку.

Не обминули «батьківщинівці» увагою і талановиту молодь – дитячий танцювальний колектив «Лотос» отримав матеріальне заохочення для подальшого розвитку. А гурт «Патефон» за сприяння районної парторганізації  влаштував дискотеку для молоді.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024