Працівниця «Любомльського лісгоспу» – «Відмінник лісового господарства»

30 Липня 2018, 15:57
Людмила Ярмолюк 38 років працює у лісовому господарстві. 2859
Людмила Ярмолюк 38 років працює у лісовому господарстві.

Людмила Ярмолюк 38 років працює у лісовому господарстві. Свої вміння, ретельність, працю вкладала, будучи на різних посадах.

28 липня літо вишило золотом ювілейну дату на полотні-житті Людмили Григорівни. Жінки, яка присвятила себе волинському лісу, – інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Юною дівчиною після закінчення Шацького лісного технікуму починала із найменшої сходинки – лісником у лісництві, згодом – майстром лісових культур, пізнавала стежки і куточки лісу, його неповторне розмаїте життя, плекала, трудилася для його розвою.

Пригадує ці роки із приємним щемом, як старалася, сумлінно виконувала усі поставлені керівництвом завдання, відповідально ставилася, адже була молодою працівницею, пізнавала, прислухалася, здобувала досвід.

Разом із тим, раділа кожній миті, не раз обходячи пішки зелене царство, милувалася його красою, світом флори і фауни. Ці любов і трепет назавжди наповнили та живуть у серці Людмили Григорівни, бо за покликанням є професіоналом своєї справи.

Нині Людмила Ярмолюк працює на посаді інженера з підготовки кадрів ДП «Любомльський лісгосп». Досвід у цій роботі багаторічний та величезний. У полі її зору близько 200 людей, які працюють на підприємстві. Праця з людьми і для людей вимагає розуміння, підходу, компетенції та професіоналізму. Адже кожен іде до неї за мудрою порадою чи підтримкою.

У цій жінці поєднані краса та розум, досвід і знання, цікавість до оточуючого світу та витонченість.

За багаторічну працю, відданість справі та з нагоди поважного ювілею Людмилу Ярмолюк нагороджено високою відзнакою Державного агентства лісових ресурсів України – нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства».

Тож колективи Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, державного підприємства «Любомльський лісгосп», щиро вітають Вас, дорога Людмило Григорівно, з ювілейним днем народження та високою нагородою.

Від душі бажаємо Вам міцного здоров’я, світлої радості, нехай сяє сонцем щастя у житті, кожен день несе приємні миті для хорошого настрою. Сімейного вам затишку, любові і благополуччя, поваги та розуміння у колі друзів та колег.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39