Любомльський районний суд «пішов» на вимушені двотижневі канікули

26 Липня 2018, 16:32
4653

Причиною такої ситуації стала відпустка та відрядження до Києва для проходження кваліфікаційного оцінювання голови суду Степана Чишія, який на сьогоднішній день єдиний здійснює правосуддя у районі.

У період з 30 липня по 12 серпня не здійснюватиме розгляд справ та матеріалів, що надійшли на його розгляд, – повідомила прес-служба суду.

За штатним розписом у суді п’ять посад суддів, дві з яких є вакантними, пояснюється у офіційному повідомленні суду, оприлюдненому на веб-сайті. У двох служителів Феміди повноваження припинені у зв’язку з закінченням  п’ятирічного строку.

У зазначений період канцелярія суду здійснюватиме прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів. Однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду буде не можливо у зв'язку з відсутністю суддів.

За даних обставин цивільні та адміністративні справи зберігатимуться у канцелярії суду до виходу голови суду на роботу.

Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів та справи про адміністративні правопорушення, згідно чинного законодавства, будуть направлятися до апеляційного суду Волинської області для вирішення питання їх розгляду в інших судах області.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром