Інформація з Любомльського відділу поліції: ДТП, п’яні водії, бійки, мак

16 Липня 2018, 15:52
2176

У період з 9 по 16 липня в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Любомльського відділу поліції зареєстровано 97 звернень громадян. З них 84 розглянуто у відповідності ЗУ «Про звернення громадян», по 13 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про це йдеться на сторінці facebook Любомльського відділу поліції.

Працівниками сектору превенції в рамках проведення загальнодержавної профілактичної операції «Мак» 9 липня на присадибній ділянці 37-річної жительки села Підгородне виявлено 270 рослин маку. Рослини вилучено та направлено в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення відповідної експертизи.

Детальніше у матеріалі: «Підгородне: за вирощування маку жінці «світить» тюрма або штраф».

За вказаний період часу на автошляхах району зафіксовано три випадки дорожньо-транспортних пригод, в наслідок яких шкоди життю та здоров’ю громадян спричинено не було.

Крім цього, працівниками груп реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції в наслідок забезпечення нагляду за дотриманням правил дорожнього руху були виявлені наступні порушення, зокрема: керування в нетверезому стані – 7, інші порушення ПДР – 64.

Читайте також: «На Любомльщині впіймали чотири п’яних водії»

Також, сектором превенції Любомльського відділу поліції зафіксовано два випадки вчинення насильства в сім’ї, у 12 випадках виявлено осіб, які перебували у громадських місцях у п’яному вигляді, чим своєю поведінкою ображали людську гідність та громадську мораль, у 13 випадках виявлено громадян які палили тютюнові вироби у заборонених місцях.

«Шановні мешканці Любомльського району! Вкотре нагадуємо Вам: не залишайте своє майно без нагляду, перевіряйте, чи закрили Ви двері та вікна, виходячи з помешкання, не розголошуйте персональні дані стороннім особам, здійснюючи покупки через мережу Інтернет, будьте уважні та толерантні на автошляхах, не сідайте за кермо напідпитку, бережіть своє життя та життя своїх близьких», – йдеться у дописі.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024