На Любомльщині відсвяткували Івана Купала за підтримки «батьківщинівців»

10 Липня 2018, 10:52

За підтримки районної парторганізації ВО «Батьківщина» відбувся фестиваль «Купальські наспіви» в селі Гуща. Тут зустрічали поважних гостей не тільки з Волині, а й з сусідньої Польщі. Присутніх тепло вітали заступник голови райради Ганна Сачук, депутат Луцької міської ради, перший заступник голови обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Андрій Козюра, який, зокрема, сказав:

«Наші традиції та звичаї передавались з покоління в покоління. Вони закарбовані в генетичному кодові кожного свідомого українця. Тому маємо берегти історію і пишатись своєю національною ідентичністю. Давайте мріяти про щось хороше, розвивати свій край, а не шукати кращого життя на заробітках. «Новий курс» ВО «Батьківщина», який презентувала лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко налаштовує нас наводити лад у суспільстві і самим будувати нове майбутнє».

А Ганна Сачук закликала місцевих жителів берегти рідну Батьківщину, де так багато щирих привітних працьовитих людей.

Більше фото у галереї: «У Гущі відгуляли «Купальські наспіви».

Гарний настрій викликали концерт фольклорних колективів, конкурс на кращу русалоньку, купальський віночок. Переможцям були вручені подарунки за фінансового сприяння Любомльської районної парторганізації ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, що в Згоранах привітав глядачів народний депутат України (фракція «Батьківщини») Ігор Луценко, на запрошення «Батьківщини» виступили народний артист України Павло Зібров, учасниця проекту «Голос країни» Марія Хурсенко, присутніх розважали учасники «Ліги сміху» - команда «Замок Любарта».

Більше фото у галереї: «Павло Зібров, свято фарб, дискотека, салют: на Любомльщині відшуміло Івана Купала».