На Любомльщині відсвяткували Івана Купала за підтримки «батьківщинівців»

10 Липня 2018, 10:52
3936

За підтримки районної парторганізації ВО «Батьківщина» відбувся фестиваль «Купальські наспіви» в селі Гуща. Тут зустрічали поважних гостей не тільки з Волині, а й з сусідньої Польщі. Присутніх тепло вітали заступник голови райради Ганна Сачук, депутат Луцької міської ради, перший заступник голови обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Андрій Козюра, який, зокрема, сказав:

«Наші традиції та звичаї передавались з покоління в покоління. Вони закарбовані в генетичному кодові кожного свідомого українця. Тому маємо берегти історію і пишатись своєю національною ідентичністю. Давайте мріяти про щось хороше, розвивати свій край, а не шукати кращого життя на заробітках. «Новий курс» ВО «Батьківщина», який презентувала лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко налаштовує нас наводити лад у суспільстві і самим будувати нове майбутнє».

А Ганна Сачук закликала місцевих жителів берегти рідну Батьківщину, де так багато щирих привітних працьовитих людей.

Більше фото у галереї: «У Гущі відгуляли «Купальські наспіви».

Гарний настрій викликали концерт фольклорних колективів, конкурс на кращу русалоньку, купальський віночок. Переможцям були вручені подарунки за фінансового сприяння Любомльської районної парторганізації ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, що в Згоранах привітав глядачів народний депутат України (фракція «Батьківщини») Ігор Луценко, на запрошення «Батьківщини» виступили народний артист України Павло Зібров, учасниця проекту «Голос країни» Марія Хурсенко, присутніх розважали учасники «Ліги сміху» - команда «Замок Любарта».

Більше фото у галереї: «Павло Зібров, свято фарб, дискотека, салют: на Любомльщині відшуміло Івана Купала».

Народний депутат України (фракція «Батьківщини») Ігор Луценко.
Народний депутат України (фракція «Батьківщини») Ігор Луценко.

Народний артист України Павло Зібров.
Народний артист України Павло Зібров.

Команда «Замок Любарта».
Команда «Замок Любарта».

2
Івана Купала в Згоранах.
Івана Купала в Згоранах.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39