Любомь: бізнесмени прийшли до влади із запитаннями

07 Липня 2018, 15:08
Під час зустрічі 1999
Під час зустрічі

Про проблеми та перспективи розвитку малого і середнього бізнесу на Любомльщині говорили 5 липня під час робочої зустрічі голови районної державної адміністрації Олександра Устименка із суб’єктами підприємницької діяльності, які працюють на території району.

Серед учасників зустрічі – керівники і представники підприємств у галузі промисловості,торгівлі,ресторанногогосподарства,будівництва,агропромислово комплексу та ринку платних послуг населенню, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Розпочинаючи нараду у своєму вступному слові  голова районної державної адміністрації Олександр Устименко  зазначив, що  головна мета проведення даної зустрічі,  полягає  у виробленні спільних заходів, спрямованих на покращення підприємницького мікроклімату, розвиток підприємництва, формування партнерських відносин між владою і бізнесом.

«Я хочу почути ваші проблеми, вислухати ваші думки і пропозиції щодо удосконалення нашої співпраці», – сказав Олександр Устименко.

Під  час  обговорення  у форматі питання-відповідь  підприємці мали нагоду висловити своє бачення розвитку бізнесу на теренах району  та  озвучити ряд проблемних питань  з якими стикаються у своїй роботі.

Зокрема, піднімалось питання  з приводу  надходження додаткових коштів від діяльності Волинської митниці до місцевих бюджетів.

Активно обговорювали учасники зустрічі  і щодо   позитивного вирішення питань у напрямку зменшення  високої  відсоткової ставки  на земельні ділянки  державної  власності  під час  проведення аукціонних торгів в районі, залучення інвестицій, розроблення містобудівної документації, зниження відсотку кредитування  для підприємницьких  структур та ряд інших питань Актуальним  питанням на сьогоднішній день  для нашого району залишається  трудова міграція населення  в сусідню Республіку Польщу та  легалізація найманої робочої сили.

На завершення робочої зустрічі голова райдержадміністрації Олександр Устименко запропонував проводити подібні подібні зустрічі регулярно – з метою виявлення  проблемних питань і спільного пошуку шляхів їх вирішення.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024