Любомльський дзюдоїст успішно дебютував на Кубку Європи серед дорослих

26 Червня 2018, 15:52
Вадим Чернов 4327
Вадим Чернов

Вихованець Любомльської ДЮСШ, учень Волинської ШВСМ успішно дебютував на змаганнях з дзюдо дорослого рівня.

На Кубку Європи з дзюдо, який проходив 23-24 червня в м.Целє, (Словенія) Вадим Чернов (тренер Сікорськй О.А.) вперше виступає на міжнародних змаганнях серед дорослих, будучи наймолодшим учасником у своїй категорії, посів високе п’яте місце, – повідомляє Віталій Терешкевич.

«У першій сутичці за 33 секунди розібрався з поляком Grzywacz Dominik, далі його чекав другий сіяний француз Romaric Bouda, переможця та фіналіста цьогорічних Кубків Європи в Дубровніку та Сараєво, в якого Вадим виграв з оцінкою Ваза-рі, а за вихід у півфінал Вадим з таким самим результатом виграв у титулованого спортсмена Словенії Matjaz Trbovc, срібного призера цьогорічного турніру серії Гран Прі у Тунісі», – ідеться у повідомленні.

Далі за вихід у фінал турніру наш спортсмен достойно боровся з росіянином Yago Abuladze, срібного призера минулорічного Чемпіонату Європи серед молоді, який у підсумку став чемпіоном цих змагань. І в заключному поєдинку за бронзову медаль у Вадима вже не вистачило сил у боротьбі зі ще одним росіянином Bakhriddin Muminov.

Цей турнір був відбірковим для участі у Чемпіонаті Європи серед молоді до 23 років, і Вадим здобув перші бали та можливість потрапити у склад збірної команди на ЧЄ.

Коментарі
27 Червня 2018, 20:34
Молодець племінничок!Так тримати!Ти наша гордість!!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39