У Любомлі ексгумували тіло багатодітної мами-породіллі

20 Червня 2018, 16:16
12513

Любомльчанка Юлія Оніщук після народження третьої дитини померла у районній лікарні 12 лютого 2018 року. Родичі породіллі звинувачують лікарів у непрофесійності.

За словами очевидців, у середу, 20 червня, на міському кладовищі здійснили ексгумацію тіла Юлії Оніщук, яке доставили у районний морг, де й проводять експертизу, аби з’ясувати причину смерті.

Ексгумація — вилучення трупа з місця поховання, при необхідності його огляду, проведення експертизи в ході розслідування кримінальної справи.

Нагадаємо, мама трьох діток Юлія Оніщук три дні боролася за життя, але, на жаль, після важких пологів вона втратила багато крові, якою з нею поділилося кілька десятків небайдужих жителів району.

Що стало причиною смерті жінки: халатність та непрофесійність лікарів, чи травма, через яку стався розрив селезінки спробували з’ясувати в програмі «Стосується кожного», що вийшла на телеканалі «Інтер» 19 березня. 

Відео з ефіру дивіться ТУТ. Детальніше читайте у матеріалі: «На всю країну говорили про причину смерті породіллі з Любомля».

Коментарі
20 Червня 2018, 23:16
Для чого ?
21 Червня 2018, 00:15
Взагалі не розумію
21 Червня 2018, 01:33
Для того аби та людина яка винна у смерті Юлії більше не працювала на тій посаді якій працює. І надалі робила такі страшно -смертельні помилки у своїй роботі!
21 Червня 2018, 02:01
Побачим який висновок буде! Але ще у батьків є сила на такі процедури?! Жах!!!!
21 Червня 2018, 02:02
А якщо доведуть, що лікарі зробили все можливе, то що тоді? Кого потрібно буде притягувати до відповідальності? Рідних?
21 Червня 2018, 02:43
Її не вернеш (((( Краще б у церкву ходили кожної неділі та молилися, а не тривожили душу покійної!!! Кожний рано чи пізно отримає за свої вчинки. Треба відпустити , так їй буде краще.....
21 Червня 2018, 03:26
Головне не ходити в московську церкву
21 Червня 2018, 12:51
Не розумію такого. Як в рідних рука піднялася таке робити, це ж величезний гріх!! Як взагалі після такого вони можуть називати себе віруючими людьми???Залиште її в спокої, дайте нарешті упокоїтись її душі! Ви таким вчинком самі познущалися з Юлі, просто поглумились... Але Бог Вам суддя!!!
21 Червня 2018, 13:32
Так і хочеться крикнути: "Схаменіться!!! Зупиніться!!! Помоліться..." Це просто ЖАХ!!! Рідні в гонитві за правдою пішли на такий страшний крок! Вони не хочуть нічого чути і шукати іншої правди, окрім своєї. Мали б ходити до церкви і молитися за спокій душі Юлі, а самі не дають їй упокоїтися! Не думаю, що вона б цього хотіла... І знаючи, якою доброю вона була, впевнена - вона сама давно все всім пробачила.
21 Червня 2018, 14:16
а далi що екстрасенси приiдуть? жах. дайте спокiй Юлi
21 Червня 2018, 14:36
НЕСУДІТЬ І НЕ БУДЕТЕ СУДИМІ .
21 Червня 2018, 17:12
Люди це ви схаменіться !! Про який гріх ви пишете ? Що зробили ексгумацію ТІЛА, не душі, а тіла. Душа біля Бога , а тіло з землі прийшло в землю і пішло. Це не є гріх !! А те що ті люди які безпосередньо винні у скоєному , і ті що покривають їх страшні вчинки надалі займають ті посади , і у їх руках "які в крові невинної жінки" життя людей .І тільки розпускають чутки про аварію і тд. Це не гріх??? В нашій країні всі звикли що все безнаказано .Все побудоване на брехні і корупції. Но ця ситуація переходить вже всі межі дозволеного. Батьки , а вам честь і хвала що ви до останнього не полишаєте це все безнаказаним! А ви люди схаменіться і не пишіть коменти як що не знаєте про ви що пишете!!!
21 Червня 2018, 17:15
Не доведуть! Бо винна лікарів 100%
21 Червня 2018, 17:21
Якраз ті хто знають Юлю розуміють що вона була добра , але дуже справедлива і недопустила б щоб надалі ті люди працювали на своїх посадах і це все було безнаказано!
21 Червня 2018, 17:22
ЦЕ ПРОСТО КОНЩУНСТВО!!!!!В першу чергу неповага до Юлі,а не шукання правди!Наскільки чула,що мама Юлі не хотіла ,а так задумав батько!Як людина не боїться гріха?!?!.....
21 Червня 2018, 17:22
ЦЕ ПРОСТО КОНЩУНСТВО!!!!!В першу чергу неповага до Юлі,а не шукання правди!Наскільки чула,що мама Юлі не хотіла ,а так задумав батько!Як людина не боїться гріха?!?!.....
21 Червня 2018, 17:30
Люди про що ви пишете??? Мама Юлі нехотіла. Та звідки вам це знати хто хотів а хто ні. Вам аби тільки пліткувати . Ви взагалі незнаєте всю ситуацію. Ппросто так такі речі не робляться. Я більш ніж впевнена що на цей вчинок в них була вагома причина. І це все обговорювалося зі священниками . І не однин священнник вам не скаже що це гріх. Тому тому що тіло без душі це ніщо .
21 Червня 2018, 18:48
Не упокоєне тіло-не упокоєна душа!!! Родичі пішли просто на звіриний вчинок.Є речі, куди ніхто не має права лізти, якщо йому хоч трохи знайоме, що таке віра. Родичам раджу не витрачати енергію на те, щоб доводити, що тут хтось не правий і звинувачувати в плітках, бо це не придумала не та конкретна людина, а просто висловилась про закони, які існують не залежно від нас і є ВИЩИМИ за кожного з нас, хто хоч трохи вірить в Бога. Звертаюсь до Люди:на всю Україну оголосили про причини смерті. На таку резонансну справу не давала заключення одна людина, а робилось це не одним експертом у вищих інстанціях. Але звичайно всі дурні, а Ви розумні. І до речі, ви визначтесь, чи ви самі знаєте ситуацію, а то спочатку говорите, що знаєте, а потім більш чим впевнені. в таких звинувачень мало керуватись однією впевненістю. А якщо родичі так бажали правди, то треба було одразу долучати своїх експертів чи комісію і шукати правду, якщо вони були впевнені в своїй правоті. Зате треба було зараз так взяти і познущатись з покійної.
21 Червня 2018, 19:21
Доводжу до вашого відома Саша що на всю країну сказали заключення одного експерта яке невішповідає дійсності! Ви питаєте чому батьки відразу не підключали експертів , так оот це тому що коли лежить твоя дитина в труні , а її немовля в тяжкому стані , то трохи не до того! І не вам люди судити що гріх , а що ні. Тим паче що ніхто з вас незнає всю ситуацію насправді. Но нічого на все свій час. Скоро ви все дізнаєтесь!
21 Червня 2018, 19:34
Ви уже самі запутались у своїй брехні. Робили ексгумацію, бо шукали правду. Значить правди не знаєте. Якщо не знаєте правди, то як можна когось 100% звинучувати? Не перечте самі собі, про судити і судимі не будете. А правду уже і так всі знають: про ДТП, яку ви так ретельно приховували, про те, як люблячий чоловік турбувався про дружину і влаштовував п'яні дебоші... Може там варто шукати правду?
21 Червня 2018, 19:38
Саша. Ви. Батюшка. Чи лікар????
21 Червня 2018, 19:45
Якщо все беззаконня має бути покаране то нехай батько Юлії теж понесе відповідальність за свою працю-те як він дурить людей в своїх магазинах,не свіжі продукти,алкоголь з під прилавка,прострочені солодощі-отруєння дітей його не хвилює.Нехай до нього прийде перевірка нормальна,а то привик кругом хабарі пихати.Він такий самий злочинець..але звик шукати крайніх.Брехун.Чоловік та Мама Юлі чудові люди.Замість того щоб відвалити гроші за ексгумацію -допомоглиб краще сиротам.або хворим діткам....Тут було головним зупинитись на етапі телебачення..далі йти ,це вже лишнє.Життя всеодно покарає винних по заслугам..
21 Червня 2018, 19:54
Іра яке Дтп????? Ви в своєму розумі??? Як би було якесь дтп то б всі знали про це вже давно і ніхто б цього не приховав бо все фіксується патрульною службою. А це все про дтп шо Саша її бив. Це ж все плід людської фантазій. Як вам не соромно таку брехню писати
21 Червня 2018, 20:52
Про аварію і так всі говорять і не тільки в Любомлі, а і в інших районах. Напевно всім жителям декількох районів нема що робити, то вони вирішили про вас плітки писати, саме про вас. Стосовно чоловіка, то бив, не бив, але п'яні дебоші в барі бачило багато людей, як він вдарив людину, як йому байдуже було, що його вагітна дружина хвилюється і просить припинити. То вдома звичайно все інакше було...Ще шоу з пошуками правди на інтері можна зрозуміти, а це шоу перейшло всі межі. Аби родичі вділяли стільки уваги Юлі при житті, то цієї трагедії не було б.
21 Червня 2018, 21:20
В тому то й справа що тільки й говорятть але ніхто нічього не бачив тільки чув від когось . Це ж ясно як Божий день що це плітки
21 Червня 2018, 21:20
В тому то й справа що тільки й говорятть але ніхто нічього не бачив тільки чув від когось . Це ж ясно як Божий день що це плітки
21 Червня 2018, 22:17
Для чого ці суперечки? Хто ми такі, щоб осуджувати вибір рідних? Справа зроблена. Це їх вибір. Вони вважають, що цей крок правильний. Розпач, сльози, пекучий біль у серцях. Життя покаже, хто правий.
21 Червня 2018, 22:17
Для чого ці суперечки? Хто ми такі, щоб осуджувати вибір рідних? Справа зроблена. Це їх вибір. Вони вважають, що цей крок правильний. Розпач, сльози, пекучий біль у серцях. Життя покаже, хто правий.
21 Червня 2018, 23:59
Люди про що ви пишете. Про аваррію якої не було.Ви немаєте права осуджувати рідних за їх вчинки, і не вам писати що правильно а що ні. Де гріх а де ні. Вони батьки і рідні тільки вони знають всю правду. І тільки вони знають як краще ,і що потрібно робити . І тільки ним вирішуватизалишити цю справи , чи всеж таки добитись правди . Тому позакривайте свої роти і не пишіть те чого не знає ів чиїй "шкурі" ви не були!
22 Червня 2018, 00:41
Олег, якщо мене спитають, то я підтверджу. Це бачила не тільки я, свідки ще знайдуться, тому чутками це бути не може. Це вже не шукання правди, а просто шоу. Шоу на покійній, щоб приховати свої болючі місця. Засуджувати безпідставно когось і травити людей сурргатом з під прилавка вони мають право? Тут точно знайдеться багато бажаючих на підтвердження
22 Червня 2018, 00:59
Свідки чого? Ану прийдіть і скажіть в очі батькам, або мені. А не ви тут такі всі розумні і тілбки знаєте як осуджуватии і пліткувати
22 Червня 2018, 01:36
Ви всі тут моорральні уроди!
22 Червня 2018, 02:36
Такий крок рідних можна було б зрозуміти,якби це змогло підняти Юлю і повернути маму діткам,дружину і доньку. А правда тільки в тому,що кожен рано чи пізно відповість за свої вчинки,бо над нами є вища сила і з дороги долі ніхто не може звернути!Вічний спокій тобі,Юля!
23 Червня 2018, 02:49
Кощунство.... переступлю через все аби таки доказати своє .... дайте спокій душі і тілові покійниці....
23 Червня 2018, 13:30
Я в шоці.... Навіщо так знущатись над тілом...
23 Червня 2018, 15:49
...Щоб доказати своє я....
25 Червня 2018, 03:20
На мою думку що рідні знають більше правди за вас, а любомильські врачі жити без хабарів не можуть. І це не перша смерть у цій лікарні. А рідні хочуть добитися істинни. І я за що в цьому винні неосвідченні лікарі, я кажуть на хабарі прямо в очі
28 Червня 2018, 17:25
???
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром