Учні з Любомля – призери всеукраїнського конкурсу

31 Травня 2018, 13:58
1173

П’ятьох учнів з трьох закладів загальної середньої освіти Волині відзначили за активну участь у Всеукраїнському мистецькому конкурсі «Податківець майбутнього»,  проведення якого ініціював Університет Державної фіскальної служби України.

Серед номінантів конкурсу – по двоє учнів з Ковеля і Любомля та луцька школярка, – повідомляють у терорганах ДФС у Волинській області.

Отже, подяки від Університету ДФС України отримали навчальні заклади з двох райцентрів Волині, а подяку та спеціалізовану літературу для шкільної бібліотеки під час проведення педагогічної ради у  Луцькому навчально-виховному комплексі №26 його директору передала заступник начальника відділу організації роботи ГУ ДФС у Волинській області Олена Нікотіна.

«Дбаючи про популяризацію податкової та митної грамотності  і формування свідомого ставлення до сплати податків Університет ДФС України започаткував Всеукраїнський конкурс «Податківець майбутнього». Цього року ми відзначаємо учнів 1-9 класів, які представили для участі в конкурсі творчі роботи. Згодом – дізнаємося про переможців та номінантів ІІ Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього», який проводиться для старшокласників», - наголосила Олена Нікотіна.

Як підкреслила посадовець, саме такі заходи з підростаючим поколінням якнайкраще сприяють формуванню високої податкової культури в суспільстві та свідомому вибору майбутньої професії учнівською молоддю.

Загалом у Всеукраїнському мистецькому конкурсі «Податківець майбутнього» взяли участь представники 71 навчального закладу  з 15 регіонів України.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024