У Будниках відбувся ІІІ щорічний турнір із волейболу

22 Травня 2018, 09:49
1727

Цьогоріч у розіграші взяло участь 5 команд.

У неділю, 20 травня, у ході напруженої боротьби до фінальної частини вдалося пробитися командам із Забужжя, Столинських Смолярів та двом командам із Будників, – про це на своїй сторінці написав депутат Рівненської ОТГ Юрій Фініковський, за ініціативи якого й провели турнір.

«У ході очних зустрічей у фінал вийшли команди з Столинських Смолярів та Будників. При цьому обидві зустрічі закінчувались із рахунком 2:0.

У поєдинку за третє місце молодіжна команда Забужжя перемогла своїх візаві – команду Будники-ІІ.

У фіналі турніру, без перебільшення, зійшлися найсильніші команди в окрузі. Гостроти зустрічі добавляв і той факт, що команда Будників у минулому році була переможцем турніру, а тому господарі прагнули як мінімум втримати минулорічний результат. Однак в ході гри волейбольна фортуна була на боці хлопців із Столинських Смолярів, які виграли з рахунком 2:1.

По закінченні турніру призерів змагань відмічено волейбольними м’ячами та сувенірами, а команда-переможець отримала ще й почесний кубок. Традиційно в складі кожної команди відмічено найсильніших гравців, яким в подарунок вручені прапори України.

Загалом подібного роду турніри організовано не тільки для популяризації здорового способу життя та волейболу, як окремого виду спорту, але і з метою привернути увагу органів місцевого самоврядування та влади до розвитку фізичної культури в усіх населених пунктах нашого краю. Також, відмітимо, що атмосфера таких спортивних заходів є ще одним фактором до встановлення дружніх зв’язків між селами округи.

Організатори турніру висловлюють слова вдячності за підтримку спонсору, місцевому підприємцю, фермеру Володимиру Миколайовичу Хоміку, – йдеться у дописі.














Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39