«Нове обличчя кордону»: розпочався відбір у підрозділ «Римачі»

15 Травня 2018, 09:44
5577

Конкурс проводиться як серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України – на посади сержантського та офіцерського складу, так і серед цивільної молоді – на посади сержантського складу.

14 травня розпочався черговий набір молодих, амбітних та вмотивованих людей, що бажають стати новим обличчям Держави на кордоні, – інформує прес-служба.

Цього разу в рамках реформування прикордонних підрозділів за проектом «Нове обличчя кордону» відбір проводиться в Одесі (підрозділ «Одеса-авіа») та у Волинській області (підрозділ «Римачі»). Загалом в ці підрозділи буде відібрано майже 200 осіб, з кандидатів, які подадуть заявки на конкурс, 

Ознайомитися з деталями проекту та подати заявку можна за посиланням https://newface.dpsu.gov.ua/.

Конкурс проводиться як серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України – на посади сержантського та офіцерського складу, так і серед цивільної молоді – на посади сержантського складу.

Кожен, хто пройде відбір, гарантовано отримає стабільну та престижну роботу, гідний рівень грошового забезпечення – від 9 тисяч гривень, гарантований соціальний захист, професійну підготовку за міжнародними стандартами і перспективу кар’єрного зростання.

Відмітимо, що даний конкурс це один із кроків ефективного реформування органів охорони державного кордону, що наближує Держприкордонслужбу до європейських стандартів діяльності, яка базується на засадах верховенства закону, безумовного дотримання прав людини та дієвих антикорупційних механізмів.

Для об’єктивності та прозорості проект проходить за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції, експерти яких є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу.

Сучасні відділи прикордонної служби з професійним, креативним, принциповим персоналом, який матиме високий рівень довіри у населення – ось головна ідея «Нового обличчя кордону».

Вже понад 900 прикордонників пройшли фахову підготовку в рамках проекту до підрозділів в аеропортах «Бориспіль», «Київ», «Гостомель» та пункту пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею.

Крім того, 30 квітня завершилася подача анкет до прикордонних підрозділів «Львів-аеропорт» і «Рава-Руська», що на Львівщині, та Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». Загалом заявки подали майже 900 кандидатів, серед яких на посади буде відібрано 300 осіб.

Конкурс – це прозорість та можливість здорової конкуренції, кар’єрного зростання та вибору місця проходження служби.

Приєднуйтесь до команди професіоналів. Саме Ви своєю щоденною роботою спроможні стати новою формацією прикордонників та обличчям кордону.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39