У Вишнівській громаді обговорили освітні питання із керівництвом навчальних закладів

25 Березня 2024, 14:09
У Вишнівській громаді обговорили освітні питання із керівництвом навчальних закладів 267
У Вишнівській громаді обговорили освітні питання із керівництвом навчальних закладів

Під головуванням сільського голови Віктора Сущика та за участі керівників відділів відбулась робоча нарада спільно з директорами закладів загальної середньої освіти Вишнівської громади у формі конструктивного діалогу.

Робоча зустріч стала майданчиком для обговорення ключових питань, що стосуються галузі  освіти та розвитку учнівського середовища. Про це інформують у громаді.

Серед головних питань, які висвітлили на нараді, варто відзначити особливості проведення НМТ 2024 у навчальних закладах, процес реєстрації випускників, активізацію участі вчителів у щомісячних навчаннях, атестацію педагогічних працівників атестаційною комісією ІІ рівня та реалізацію проєкту «Шкільний бюджет участі»,  який стартує з 1 квітня.

Начальниця фінансового відділу Любов Ющук наголосила на можливостях фінансування закладів освіти та спроможності здійснення необхідних видатків.

Начальниця відділу з питань юридичного забезпечення ради, діловодства та проектно-інвестиційної діяльності Ірина Богуш розповіла про етапи завершення оформлення права власності на об'єкти нерухомого майна, алгоритм  дій керівників щодо визначення уповноваженої особи з питань публічних закупівель та ряд кадрових питань, які є важливим у роботі керівників.

Поряд із цим, увагу приділили зверненню командира ДФТГ, що стосувалося забезпечення якісного викладання предмета «Захисту України» та участі педагогів у навчальних зборах.

Підбиваючи підсумки роботи,  в.о. начальника гуманітарного відділу, Наталія Суха наголосила на важливості прийнятих рішень, озвучила  найближчі заходи та подякувала  присутнім за плідну працю.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024