На «Ягодині» затримали чоловіка, який за хабар намагався незаконно перетнути кордон

27 Лютого 2024, 15:36
На «Ягодині» затримали чоловіка, який за хабар намагався незаконно перетнути кордон 589
На «Ягодині» затримали чоловіка, який за хабар намагався незаконно перетнути кордон

За підкуп прикордонника військовозобов’язаний планував безперешкодно виїхати з України. Його затримали.

Правопорушника днями викрили співробітники відділу внутрішньої та власної безпеки Волинського прикордонного загону спільно зі слідчими слідчого відділу поліції та управління стратегічних розслідувань у Волинській області в пункті пропуску для залізничного сполучення «Ягодин». Про це інформують у Держприкордонслужбі.

39-річний мешканець Донеччини слідував до Польщі потягом «Київ-Хелм». Не маючи законних підстав для виїзду за кордон під час воєнного стану, чоловік спробував домовитися з інспектором про безперешкодний пропуск. За сприяння у незаконному перетині українсько-польського кордону українець давав прикордоннику 500 доларів та 450 євро неправомірної вигоди. Під час спроби підкупу Донеччанина затримали.

Наразі фігуранту кримінального провадження повідомлено про підозру за ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 90 840 гривень.

Заходи проводили за процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024