У Машівському ліцеї відбувся турнір зі стрільби серед учнів

09 Лютого 2024, 14:19
У Машівському ліцеї відбувся турнір зі стрільби серед учнів 217
У Машівському ліцеї відбувся турнір зі стрільби серед учнів

У Машівському ліцеї відбувся турнір зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед учнів ліцеїв Вишнівської громади присвячений пам’яті Сергія Кушніра

Про це інформують у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Вишнівської сільської ради.

Сергій Кушнір, уродженець села Машів, був мобілізований 11 квітня 2014 року, брав участь у боях за Савур-Могилу. Загинув 1 серпня 2014 року в селі Мар’янівка через підрив на міні автомобіля «ГАЗ-66».

Розпочав захід директор ліцею Микола Оніщук. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, котрі полягли в боротьбі за нашу незалежність, та здійснили покладання квітів до меморіальної дошки полеглого земляка.

Валентина Кушнір, мама загиблого Героя Сергія Кушніра, подякувала за організацію турніру та незгасиму пам'ять про її сина.

Директорка КУ «Центр ПРПП» Тетяна Міщук наголосила, що метою національно-патріотичного виховання є формування свідомого громадянина своєї держави. 

Олександр Романюк, учасник бойових дій та вчитель предмета «Захист України», ознайомив присутніх із регламентом проведення турніру.

Старшокласники ліцеїв протягом трьох годин були учасниками майстер-класів «Неповне розбирання та збирання автомата», «Спорядження магазина патронами та заряджання зброї», «Підготовка автомата до стрільби», практикувались у стрільбі з пневматичної гвинтівки.

За результатами підсумкового протоколу стрільби з гвинтівки І місце здобула команда учнів опорного закладу «Вишнівський ліцей» (керівник Андрій Кущук). ІІ місце дісталось команді Машівського ліцею (керівник Олександр Романюк). ІІІ місце посіла команда Штунського ліцею (керівник Юрій Оліщук).

Переможців та учасників нагородили грамотами Вишнівської сільської ради та цінними подарунками. Батьки Героя Сергія Кушніра подякували дітям за участь в турнірі, побажали мирного неба та подарували солодощі.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024