Любомль: украв в екс-дружини 300 гривень і ледь на 4 роки не сів у тюрму

02 Травня 2018, 10:00
1845

Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, відібрав у колишньої дружини сумку, зламавши їй при цьому носа. В обвинуваченого та потерпілої є четверо спільних дітей.

Про це йдеться у вироку Любомльського районного суду від 20 квітня, – пише ІА «Волинські новини».

Як вдалося встановити під час судового засідання, 1 березня 2018 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись навпроти житлового будинку №8 на вулиці Поштовій у Любомлі, намагався заволодіти чужим майном.

Чоловік наніс удар кулаком в обличчя потерпілої, внаслідок чого жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді забійного садна спинки носа та перелому кісток носа.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження відносяться до легких.

Після нанесення удару обвинувачений вирвав з рук потерпілої сумку вартістю 150 гривень, в якій знаходились гаманець вартістю 70 гривень із грошовими коштами в сумі 80 гривень та документи на її ім’я. Загальна сума майнової шкоди склала 300 гривень.

Зауважимо, що чоловік повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину. До слова, при обранні покарання суд зважав на думку потерпілої, яка не наполягала на суворому покаранні, а також на те, що в обвинуваченого та потерпілої є 4 спільних дітей.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки, однак, на підставі ст.75 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо він протягом 2 років не вчинить нового злочину.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024