Громада із Любомльщини виборола можливість гранту на ЦНАП

01 Травня 2018, 16:48
2282

150 ОТГ в Україні стали кандидатами на отримання допомоги від Програми «U-LEAD з Європою» у модернізації та створенні Центрів надання адміністративних послуг.

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Серед цих 150 громад – вісім волинських: Вишнівська, Заболоттівська, Забродівська, Зимнівська, Колодяжненська, Павлівська, Прилісненська, Устилузька.

У березні команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила відбір для надання допомоги на модернізацію та створення ЦНАП. Комісія у складі експертів, представників Мінрегіону та Мінекономрозвитку проаналізувала майже 250 заявок від органів місцевого самоврядування, які були допущені до розгляду, та відібрала 150 кандидатів до участі в Програмі.

Конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначені спільно Програмою та громадою та за результатами візиту спеціалістів до кожної громади з метою детального оцінювання реальних потреб та визначення заходів щодо модернізації та створення ЦНАП.

Протягом травня-липня 2018 року для кожної громади буде складено детальне технічне завдання.

Нагадаємо, що загалом відбудеться чотири раунди, в кожному з яких буде обрано до 150 кандидатів для участі в Програмі. Так, до квітня 2020 року буде здійснена підтримка до 600 громад для модернізації та створення Центрів надання адмінпослуг.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024