Любомль: у краєзнавчому музеї відкрили спортивну виставку

24 Квітня 2018, 18:00
2550

Відвідувачі виставки мають змогу ознайомитись з історією спорту та фізичної культури в нашому краї від початку ХХ – до поч. ХХІ ст.

Тут експонуються численні нагороди любомльських спортсменів, здобуті на різноманітних турнірах — від районних до міжнародних: кубки, медалі, грамоти, дипломи, а ще — афіші, документи, атрибутика, газетні публікації, фото, – про це йдеться на сторінці facebook краєзнавчого музею.

Приємно, що до організації виставки долучились ДЮСШ м. Любомль, ФСТ «Колос», сектор молоді та спорту Любомльської РДА, ветерани та любителі спорту, районна та міська ради, окремі меценати та дарувальники музею.

Відкривав та вів захід директор музею Юрій Фініковський.

Своїми враженнями від побаченого і почутого поділилися: Любомльський міський голова Роман Ющук, голова райради Микола Сушик, перший заступник голови РДА Олександр Герасимчук, колишній легкоатлет, неодноразовий чемпіони району і призер обласних змагань Петро Пастернак та ветеран спорту Володимир Іванчик, депутат Любомльської ОТГ, активний організатор спортивних змагань різних рівнів Микола Троць, молоді майстри спорту з дзюдо, чемпіони України Антон Галюк і Вадим Чернов, виконавчий директор Федерації дзюдо Волині, уродженець Любомля Віталій Терешкевич, редактор газети «Наше життя» Сергій Боярчук, депутат Рівненської ОТГ Микола Гурко та інші.

Виставка діятиме в музеї протягом одного місяця.































Фото Сергія Мариньохи.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром