Атовці Любомльщини розпочинають боротьбу за Кубок героїв АТО

23 Квітня 2018, 16:16
2903

Команда районної організації спілки ветеранів АТО «Миротворець» на чолі з Олександром Лисенком представлятиме Волинь у Всеукраїнській Футбольній Лізі учасників АТО.

У неділю, 22 квітня, у Львові на стадіоні «Сокіл» урочисто стартував 4-й сезон Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО.

Впродовж двох місяців, в межах першого кола змагань, за першість у дивізіоні «Захід» Ліги змагатимуться 10 команд-представниць Львівської, Волинської та Рівненської областей.

«Уже 5 травня на стадіоні «Колос» у нас буде перша гра з командою з Рівного. Загалом ми маємо прийняти дев’ять ігор у себе і зіграти стільки ж на території суперників, – розповів Олександр Лисенко. – Зараз у нашій команді «Миротворець» є 15 учасників, але ми ще продовжуємо укомплектовування. Тому запрошуємо всіх охочих військовослужбовців, демобілізованих або звільнених у запас побратимів. Основна вимога до гравців — це обов’язкова участь в Антитерористичній операції».

1

Як розповів голова Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко, такі змагання, в першу чергу, є органічною складовою програми фізично-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій. Він також зазначив, що у Лізі в 2018 році братимуть участь 59 команд сектору безпеки і оборони та ветеранів війни.

1

За результатами Чемпіонату 16 кращих команд боротимуться за Кубок Героїв АТО у місті Києві.

1

2

1

2



1

2

2

1

2

2

3

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром