У Любомлі прибрали парк Саманти Сміт

18 Квітня 2018, 14:47
4101

Підтримати акцію «Довкілля для майбутнього: збережемо світ в якому живемо» прийшли працівники бібліотеки для дорослих, бібліотеки для дітей, учні професійного ліцею та представники районного сектору з питань пробації.

У середу, 18 квітня, за ініціативи публічної бібліотеки Любомльської міської ради відбулося прибирання міського парку Саманти Сміт, приурочене до Всеукраїнського дня довкілля, який будемо відзначати у цю суботу. Як і анонсувалося раніше захід розпочався о 10:00 год. ранку, – інформує сайт книгозбірні.

«Учасники заходу позбирали сміття, почистили територію від бур’янів та старого гілля. Особливо багато непотребу було у ставках, що знаходяться у парку, все це сміття довелося витягувати із води, що було нелегкою справою.

Вразила величезна кількість пляшок та так званих «чекушок», які, на думку прибиральників, залишили по собі любителі порибалити, за принципом зловив рибку – засміти місце де її зловив. До речі, у двох виловлених пляшках був невеличкий мальок.

Загальний результат акції – це біля десятка величезних мішків зі сміттям, гілля та бур’яни у купках, та чистий парк Саманти Сміт, по якому захочеться прогулятись та відпочити.

Весь зібраний непотріб буде вивезений працівниками Любомльського комунального господарства.

Дякуємо усім, хто долучився до акції. Та хочеться нагадати, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», – йдеться у дописі.







 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024