Любомль: вихованці недільної школи підготували великодні віншування

13 Квітня 2018, 12:27
2032

У Різдво-Богородичному храмі діти підготували пасхальну сценку та пісенні привітання для прихожан.

Про це написала Інна Верескун на сторінці facebook Любомльського Різдво-Богородичного благочиння.

«Найвеличніше свято Православ’я – Світле Христове Воскресіння. Свято, яке навчає любити жертовно, прощаючи всіх та вся. Свято, яке спонукає до творінню добра та блага ближнім своїм. Свято, яке дарує тиху, світлу та мирну душевну радість.

Про ці найважливіші цінності Православного Християнства розповідали діти недільної школи Різдво-Богородичного храму міста Любомль у своєму пасхальному привітанні людям, який відбувся на другий день Пасхи Христової.

За благословенням настоятеля храму протоієрея, отця Василія Мельничука та клірика, отця Іоанна Мельничука діти підготували пасхальну сценку та пісенні привітання для прихожан храму.

Після звершення Пасхального богослужіння відбувся хресний хід навколо храму, який завершився вітаннями та єлепомазанням. Не обійшлося без подарунків, які священики роздали всім діткам.

Загалом, пасхальні вітання відбуваються у церкві Різдва Богородиці кожного року. Тому можна сміливо сказати, що це наша Пасхальна традиція, яка розповідає підростаючому поколінню про свято Воскресіння, навчає його Всепрощаючої любові, дає зрозуміти суть Християнства», – йдеться у дописі.
























Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром