Деталі вбивства колишнього заступника начальника Ягодинської митниці

13 Квітня 2018, 09:52
2829

Тіло екс-начальника Миколаївської митниці та екс-заступника начальника Ягодинської митниці Артура Полякова, який зник понад тиждень тому, знайшли у лісосмузі під Миколаєвом.

Як зазначається, дружина Полякова повідомила у поліцію, що її чоловік поїхав на зустріч зі своїм товаришем, який заборгував йому понад 50 тисяч євро і того вечора мав віддати, – пише ІА «Волинські новини» з посиланням на ТСН.

Разом із Поляковим зник і його дорогий автомобіль. Саме авто і стало доказом вини.

Автомобіль знайшли у гаражі того самого боржника. Коли його затримали, він зізнався, що разом зі спільником задушив Полякова.

Вбили колишнього посадовця у квартирі, де призначили зустріч. А тіло вивезли у лісосмугу і закопали. Обом підозрюваним у вбивстві загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, Артур Поляков 3 квітня виїхав з дому на авто, у нього була призначена зустріч із людиною, яка повинна була повернути йому взяту в борг велику суму в іноземній валюті. Більше він додому не повертався.

Напередодні стало відомо про затримання осіб, які підозрюються у зникненні колишнього посадовця. Артур Поляков обіймав посаду начальника Миколаївської митниці у 2010-2014 рр. До цього працював замісником начальника Ягодинської митниці (на кордоні з Польщею), Запорізької митниці. Він пропрацював у митних органах понад 20 років.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024